Bugünlerde sonra yine elektronik malzeme arayışına girdim
Aradığım basit bir Video alıcı/ verici devresi .Amacım küçük bir web cam i kablosuz hale çevirmek bunu da alıcısı ile notebookta izlemek
Birkaç yere telefonla sordum.Adamlar bundan haberleri olmadığı gibi olmasına da imkan yok ben 15 yıldır bu işi yapıyorum diyor.
(Adam demekki 6 m2 dükkanı ile tüm dünyayı takip ediyor) Dedim
Drone kamera lar nasıl yapıyor. Acun nasıl çekiyor ?
Abi bi drone kamera 4-5 bin lira .
Yaw dedim hemşerim aliexpresse 30-40 dolara alıcı vericileri var.
E abi ordan alsana neden bana soruyorsun.dedi
Dedim belki kafası çalışan bir esnaf çıkarda aliexpressden getirtir.diye düşünmüştüm
Adamlar BIM in 200-300 liraya sattığı kameralı drone dan bile haberi yok.
Al kamerasının merceğine güncelleme yap anteninde güncelleme yap 2 kat uzununu kullan (lambdayı 2 misli artır)
Anladımki beni tanımayan esnafla telefonda konuşmak bana iyi gelmiyor.
Soruma gelince ise yarayan Video alıcı /verici devresi varsa yapmak yada satılan yeri biliyorsanız satın almak isterim.Açık alan 100 metre olabilir
Aradığım basit bir Video alıcı/ verici devresi .Amacım küçük bir web cam i kablosuz hale çevirmek bunu da alıcısı ile notebookta izlemek
Birkaç yere telefonla sordum.Adamlar bundan haberleri olmadığı gibi olmasına da imkan yok ben 15 yıldır bu işi yapıyorum diyor.
(Adam demekki 6 m2 dükkanı ile tüm dünyayı takip ediyor) Dedim
Drone kamera lar nasıl yapıyor. Acun nasıl çekiyor ?
Abi bi drone kamera 4-5 bin lira .
Yaw dedim hemşerim aliexpresse 30-40 dolara alıcı vericileri var.
E abi ordan alsana neden bana soruyorsun.dedi
Dedim belki kafası çalışan bir esnaf çıkarda aliexpressden getirtir.diye düşünmüştüm
Adamlar BIM in 200-300 liraya sattığı kameralı drone dan bile haberi yok.
Al kamerasının merceğine güncelleme yap anteninde güncelleme yap 2 kat uzununu kullan (lambdayı 2 misli artır)
Anladımki beni tanımayan esnafla telefonda konuşmak bana iyi gelmiyor.
Soruma gelince ise yarayan Video alıcı /verici devresi varsa yapmak yada satılan yeri biliyorsanız satın almak isterim.Açık alan 100 metre olabilir