Baysallar kombi regülatörü

Talebe

Aktif Üye
Arkadaşlar baysallar kombi regülatörü içindeki pic16f722 içindeki hex dosyasını yanlışlıkla sildim elinde bu regülatör olup bu lontrolcünün dosyasını verebilecek varmı
IMG_20191213_125935_HDR.png

Yazılımı kopyalamak için, aynı karttan bulmalısınız. Belki o karttan bile yazılım kilitliyse(ticari ürün olduğu için, lisans hakları gereği) firmware çıkarılamaz.
(Servisten kart satın almak pahalı olur) Kombi tamircilerini bir dolaşın. Yol göstereceklerdir veya çalışan çıkma kart temin ederler.
sahibinden 'e veya letgo ya da bakın.

Son düzenleme:
Tam olarak bu kartın revizyonuna uygun firmware lazım sana. Bu kartın farklı revizyonları çıkmış olabilir ve hepsinin firmware'i farkılı olabilir.

Bence kombi gibi bir üründe tamiri yetkili servise bırakmak lazım, çünkü yanlış yapılan bir işlem kombinin tehlikeli olmasına sebep olabilir. En azından servise yaptırırsan, bir kaza meydana geldiğinde firmaya tazminat davası açarsın.

Yeni ürün aldım FCM marka 1kw, bunuda kurtarıp PC de kullanmak istiyordum yalnız baysalların kalitesi FCM' nin baya altında.Herkese teşekkürler destek için hurda niyetine kullanacağım

Forum istatistikleri

Konular
7,236
Üyeler
2,924
Son üye
aytu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back