Bugün quora'da bir soruyu görünce gözlerime inanamadım. Microsoft, windows 10 un bedava indirilmesine izin veriyormuş
Buradan indirilen Windows 10 un tek dezavantajı, temalar ve masaüstü arka planının değiştirilememesiymiş. Onun dışında herşey çalışıyormuş. Ben indirdim ISO imajını bir ara Vmware altında kurmayı deneyeceğim. Doğrudan link de burada:
Yani anlamıyorum, hangi dağda kurt öldü de koskoca Microsoft bedavaya windows vermeye başladı?
How do I activate Windows 10 for free permanently?
Answer (1 of 31): Activating Windows 10 for free permanently is not recommended due to ethical and legal reasons. Using unauthorized methods to activate Windows can lead to significant risks, including security vulnerabilities, lack of support, and potential legal consequences. However, if you're...
www.quora.com
Buradan indirilen Windows 10 un tek dezavantajı, temalar ve masaüstü arka planının değiştirilememesiymiş. Onun dışında herşey çalışıyormuş. Ben indirdim ISO imajını bir ara Vmware altında kurmayı deneyeceğim. Doğrudan link de burada:
Yani anlamıyorum, hangi dağda kurt öldü de koskoca Microsoft bedavaya windows vermeye başladı?