BGA ile prototip çalışmaları

taydin

Timur Aydın
Staff member
BGA çiplerle prototip çalışması yapıyorsanız ve pinlerde ölçüm yapmanız gerekiyorsa, ve o pin için de PCB'de test noktası çıkarmadıysanız, o zaman yandınız! Ama bazıları pes etmemiş ve azmin elinden birşey kurtulamaz dedirtmiş. Veya bakış açınıza göre "mazoşistin teki kendini tatmin etmiş" diyebilirsiniz :D

rebol.jpg

D2oIT02U0AAoOTY.jpg:large.jpeg

Son düzenleme:
Bu eleman da çok sabırsız, PCB tasarlayıp 2 hafta gelmesini beklemek istememiş :D

wiring5.jpeg

Bunu gordugumde de hosuma gitmisti. Tesla nin uzaya gönderdiği bir cihazin icinde.

Belliki yazanlar uzaylilarin ingilizce bildigini düşünüyor. O kadar evrenselmi bu dil bilemedim. Hani diyorlar ya evrensel dil iingilizce diye. :):)

images

Son düzenleme:
Birde pcbsiz devre tasarimlari var. Epoksi ile sabitleyip calistiriyorlar. Aşağıdaki bir adet kulaklik anfisi gibi mesela.

images

Belliki yazanlar uzaylilarin ingilizce bildigini düşünüyor. O kadar evrenselmi bu dil bilemedim. Hani diyorlar ya evrensel dil iingilizce diye. :):)

Evet adamlar adeta tüm evrenin kendilerinin etrafında döndüğünü düşünüyorlar :)

Birde pcbsiz devre tasarimlari var. Epoksi ile sabitleyip calistiriyorlar. Aşağıdaki bir adet kulaklik anfisi gibi mesela.

Çok estetik olmuş hakikaten.

Forum istatistikleri

Konular
7,402
Üyeler
3,007
Son üye
net7log

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back