Bluetooth Ses Entegresi Arayışı

Ahmet Develi

Aktif Üye
Katılım
3 Aralık 2023
Mesajlar
419
Selamlar arkadaşlar,

Bu ses bombaları var 2-4W civarında. Bir devreme ondan koymak istiyorum. Ucuz yollu bluetooth alıcı biliyor musunuz acaba?
CB6928B buldum ama sanırım bu işlemciymiş programlamak falan gerekiyormuş. Şöyle tak çalıştır bir bluetooth entegresi biliyor musunuz? Alıp kullandığınız?
 
Bir devrenin bir köşesinde olacak hocam. Yani büyük bir devrenin küçük bir parçası ve seri üretimi olacak. Dolayısı ile entegre şart bana.
 
Hocam benzerlerini inceledim zaten ama hepsi programlanması gereken şeyler çıktı. Yoksa 10-15 tane kırdım inceledim. Yoksa yukarıda söylediğim entegreyi nerden bulacağım.
 
Siz bana bir link attınız ben de sizle bir hikaye paylaşayım.

Aristoteles’in öğrencisi olan Büyük İskender felsefeye meraklı, filozoflara değer veren bir hükümdardır. Korint’e gelen Büyük İskender, Diyojen’i ziyaret etmiş ve bir dileği olup olmadığını sormuştur. O ise bu soruya “Gölge etme başka ihsan istemem.” yanıtını vermiştir. Verdiği cevabın asıl hali işaret parmağıyla güneşi göstererek, "Benden bana veremeyeceğin şeyi esirgeme" şeklindedir. Daha sonraları İskender bu olay üzerine "Ünlü imparator Büyük İskender olmasaydım 'Diyojen' olmak isterdim" demiştir.
 
Arkadaşlar entegre arayışım devam etmektedir. Aradığım kit değil, entegre tekrar belirtmek isterim.
Bu kadar sık kullanılan bir ürünün entegresi kesin vardır ama bulamıyorum.
 
Hocam teşekkürler yalnız benim programsız bir entegreye ihtiyacım var.
 
Fiyatlara ve modellere dikkat etmeyin bu türevdeki ürünler işinizi görecekti. 1-2 Watt sanıyorsam 2 kanal olmak üzere hoparlör amfisi olan modelleri de var. Attığım modellerin farkı kimi sadece bağlantı yaptığınız cihaz üzerinden ileri geri ses işlemleri yapabiliyorken kart üzerinden de yapmaya yarayan tuşlu versiyonları var aklınızda olsun. Programlama yapmadan en kolay bu şekilde halledebilirsiniz.

Not: kit istememişsiniz gözümden kaçmış.
 
Son düzenleme:
Evet bulduğum tüm devreler aşaığıdakine benzer. Bunlar da fabrikadan o kite göre programlanıyor. Sanırım üreticiye ulaşıp, benimki şöyle programlansın demekten başka şans yok.

ice_screenshot_20220101-161635_Du7k7PDxpt.png
 
Hocam teşekkürler, büyük araştırmalardan sonra maalesef pcb li modul olarak kullanmak en kolayı oluyor bu isin. Yoksa cinliler anlamıyor bile ne istediginizi. Teşekkürler.
 
bende bir tane var akşam resmini yüklerim entegre devre bilmem ama bluetooth kulaklığımdan söktüm
 
AC6939B. Datasheeti yok. Kolay gelsin :tamam1

 
Ben o firma ile iletişime geçtim, bunların hepsi mikrodenetleyiciymiş aslında, oturup program yazmak gerekiyormuş. O yüzden uzun soluklu olabilecek kit seçip yoluma devam edicem çare yok.
 
Makaledeki arkadaş hiç programlamadan çalıştırıyor. Aynı çipi sorduğunuzdan emin misiniz?
 
Onlar önden fabrikadan programlanmis cipler hocam.
 
@Ahmet bunlar işe yaramıyor doğrumu çöpe atıcam temizlik var :D
 
Hatta daha fazlası usb den de çalıyor sd kartta çalıyor galiba aux in de var
 
  • Beğen
Reactions: nt
Bazı hoparlör modellerinde windows tarafında uygun sürücüsü bulunmuyor. Bu nedenle seste kesilmeler, bozulmalar, kopmalar oluyor. Yüksek adetli lazımsa bence buna dikkat edin.

Android telefonlarda problem olmuyor pek.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,973
Mesajlar
101,859
Üyeler
2,514
Son üye
evrenbasaran

Son kaynaklar

Son profil mesajları

deneyci wrote on hakan8470's profile.
Sibonge uNkulunkulu ngokuhlukahluka asinike kona.

Bu hangi dil? :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
Back
Top