Bozulan şarjlı matkap için 3 hücreli BMS kart siparişi.

Sercan

--
Bugün Banggood aracılığı ile aldığım ürünler ulaştı. Bunlardan bir tanesi de şarjlı matkap için 3 hücreli 6 A BMS kartı.

1611686051854.png

Kartlar (2 adet) geldi, birini montajını yaptım diğeri yedek. Resimde görünen ise eski kart. Bunun MOSFET'i yandı üstelik PCB üzerinde ciddi hasar bıraktı.

IMG_20210126_195213.jpg

Bu yeni aldıklarım bana pek güven vermedi. Eskisi gibi ısı kontrolü filan yok. Tavsiyem alırken buna dikkat edin. Neyse montajını yaparken bir de fark ettim ki elimde bir sürü cihaz var. Kendi cihazlarım haricinde bunların bazılarını bit pazarından aladım bazıları ise hurdalıktan para vermeden aldım.

IMG_20210126_211426_1.jpg

Bunlar haricinde Bauhaus'dan aldığım alüminyum çantalı tam takım olan şarjlı JCB matkap da var da onu babama verdim. İki tanede pnömatik tornavidam var. Velhasılı var da var. Bütün bunlara rağmen, gene normal tornavida kullanıyorum. :D

Bazılarıyla akülü kaykay yap :). Bir kaçını başının sadakası diye bağış yap :dans2::cheeky1:

İki tanesini bağışladım bile. Kaykay işi artık bana göre değil (ben binerim de vücudum müsaade etmez) :D

Ben mi renk körü oldum maytap mı geçiyorsun :D

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,810
Üyeler
3,145
Son üye
asimaksu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back