Bu kadar uğursuzluk olur mu yav?

taydin

Timur Aydın
Staff member
Bugün hanım Arçelik tiryaki'de türk kahvesi yapıyordu. Gittim mutfağa, dedim ki "bizim forumda birisi bunu tamir etti. Bizimki canavar gibi kaç yıldır çalışıyor". Tam o sırada da lanet şeyden koku gelmez mi? Baya elektrik yanığı kokusu. Sanki beni duydu!

Hemen ana şalterini kapattık, biraz dinlendirdik, tekrar kahveyi yapınca çalıştı. Bir glitch oldu ama hadi hayırlısı. Bir daha "süper çalışıyor" falan demeyeyim bari :katil2:

sizin şebeke yük altında kademe ayarı yapmaya çalışmış abi herhalde :katil2:

Bu sırada bir uğursuzluk var üstümde gerçekten. Dün gece İzmit'ten geliyoruz, yolun kenarında içinden inşaat demiri çıkan bir beton bloka öyle bir sürttüm ki, inşaat demiri hem ön tamponu hem arka tamponu yerinden çıkardı. Tamirci de şaşırdı nasıl becerdin bunu diye :)

Oradaki beton benden sonra da baya tampon telef etmiştir. Neyse buna da şükür, daha önce arabaların komple inşaat çukuruna düştüğünü de görmüştük ...

Geçmiş olsun bu tür şeyler tamamen şans, talih, kader, kısmet.

Forum istatistikleri

Konular
7,679
Üyeler
3,107
Son üye
xsharke

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back