Bugün ne alsak (AliExpress-BanGood-GearBest)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TRON
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

TRON

Aktif Üye
Aklıma bir şey gelmiyor, dikkat çekici bir şey de bulamadım.
Diş fırçasından, awg12 silikon kabloya
Pil test cihazından, lehim havyasına,
Büyük knoblardan, Led dijital volt ampermetre modülüne
Çok ihtiyacım olan Tornavida/pense takımından, hazır P.anfi modüllerine
Hepsine baktım.
Arkadaşlar fiyatı fark etmez. Türkiye'de zor yada pahalı bulunan, aklınızda ihtiyacımız olabilecek yada ilginç bir şeyleri yazalım birlikte değerlendirelim.
Şimdiden teşekkürler [emoji1384]‍♂️

Ben uzun zamandır aşağıdaki ürünle ilgileniyorum ama fiyatından dolayı almadım. Bu cihaz pillerin şarj-deşarj gibi işlemlerini yaparak pil durumu hakkında detaylı bilgi veriyor. Bir çok projede ya da ufak cihazı 18650 pile dönüştürüp kullanıyorum. Deprem için aldığım ışıldaktan, mutfakta kullandığım mini radyo gibi cihazlarda.

Bu pilleri eski notebook bataryalarını dağıtıp temin ediyorum. Onlarda genelde seriyi bozan 1-2 tane pil oluyor ve batarya paketi çöp oluyor ama iyice test edebilirsen içindeki geri kalan pilleri dönüştürüp uzun zaman güvenle kullanmak mümkün. Tabii dönüşüm yaptığında cihaza fotoğraftaki gibi hem kısa devre hem de aşırı şarj koruması olan bir kart takmak lazım.

505616271_0.jpg

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back