Cep telefonu önerisi.

karavela

Aktif Üye
Katılım
7 Temmuz 2022
Mesajlar
110
Herkese iyi günler. Yeni telefon alacağım. Bu sene üniversite sınavına hazırlanacağım çalışırken telefona ihtiyacım olacak. (gün içinde uzun süre youtube, soru çözüm uygulamarı kullanacağım.) Kasmadan kullanabileceğim, şarj sorunu çıkarmayacak bir telefona ihtiyacım var. Ben şu üç telefonu buldum şimdilik. M23 4gb ram fiyat olarak çok uygun donma sorunu olduğu yazılmış. 5 lite ram 8gb mantıklı geldi bataryası bunlara göre düşük ve daha pahalı. Xiaomi ikisinin ortalaması gibi ama ısınma sorunu olduğu yazılmış. Kafam biraz karıştı. Öğrenci olduğum için fiyatın düşük olması cazip geliyor :):) ama işimi de görecek birşey arıyorum. Sizinde tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 
birde önerim ders çalışırken teknoloji kullanımını olabildiğince azalt.

yani youtubede çok güzel anlatımlar var ama imkan varsa bu anlatımı yüz yüze hale getir dershane vs.
soruları kağıtta çöz telefondan pc'den çözüp önüne kağıt geldiğinde garipsiyorsun alışma sürecin oluyor bütün çalışmanı kağıt,kalem kullanarak yap.
 
Uzun vadeli bir şey bakıyorsan en az 8GB / 128Gb bakmanı tavsiye ederim.
Video izleyeceksen hızlı şarj mutlaka olmalı. Kimi telefonda olmayabiliyor.

Üniversiteye hazırlanacaksan son 1 yılı telefonsuz, sosyal medya olmadan geçirmeye çalış.
Soru çözümlerine akşam bilgisayarından topluca bakarsın.
 
Bana sorarsan telefonu sadece asıl amacı için kullan. Küçücük ekrana saatlerce bakmayı pek sağlıklı bulmuyorum hem kullanıcı hemde cihaz açısından. Kullanacağın uygulamaları windows ortamında bulamıyorsan, bilgisayara androidde kurabilirsin. Bakınız: www.android-x86.org
 
Önerilerinizi dikkate alacağım. Ben genellikle video çözümü için kullanacağım. Ama kurslar olacak örneğin extra durumlarda zoom toplantısı üzerinden yapılabiliyor. Umarım olmaz ama pandemiden dolayı kapanma olursa dersler online olacak benim eski telefonum bu konuda cok sıkıntılı oluyordu sarj o yüzden önemli.
 
Bende Huawei P20 Pro var, 4000 küsür mAh pil var içinde. Birkaç sene geçmesine rağmen hala ful şarj ve normal kullanım ile 3 gün gidiyor.
 
Ben samsungcuyum kolay kolay da samsungtan vazgeçmem.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,988
Mesajlar
102,182
Üyeler
2,517
Son üye
Dzenit

Son kaynaklar

Son profil mesajları

deneyci wrote on hakan8470's profile.
Sibonge uNkulunkulu ngokuhlukahluka asinike kona.

Bu hangi dil? :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
Back
Top