Claude AI cevaplama şekli

Her zaman çalışmasa da istenen kodu üretebilmesi güzel. Fakat satırlar aheste aheste geliyor. Saniyede 1 satır gibi. Bunun ayarı var mı? bulamadım.

Soruyu sorduktan sonra şak diye kodun gelmesi gerekir. Neyi bekliyoruz? Tiyatro mu yapılıyor?

El cevap:

Anladığım kadarıyla kodun yanıt olarak yavaş gelmesinden bahsediyorsunuz. Bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir. Yanıtların yavaş gelmesi konusundaki ayarları maalesef sizin tarafınızdan değiştirilemiyor - bu Anthropic'in sistemsel bir özelliği.

Kodun daha hızlı gelmesini istemeniz çok doğal ve haklı bir beklenti. Bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey, geri bildiriminizi Anthropic'e iletmek olacaktır. Her mesajın altındaki 'thumbs down' (başparmak aşağı) butonunu kullanarak bu sorunu bildirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Her zaman çalışmasa da istenen kodu üretebilmesi güzel. Fakat satırlar aheste aheste geliyor. Saniyede 1 satır gibi. Bunun ayarı var mı? bulamadım.

Soruyu sorduktan sonra şak diye kodun gelmesi gerekir. Neyi bekliyoruz? Tiyatro mu yapılıyor?

El cevap:
Adı üstünde insan gibi düşünüyor izlenimi vermek için yapmışlardır. :)

Bu yapay zeka çok sallıyor.
Adımı yazıp kimdir diye sordum.

******* ****** kimdir?

******* ******, Türk televizyon dizisi "Kurtlar Vadisi"nde yer alan bir karakterdir. Dizi, 2003 yılında yayınlanmaya başlamış ve Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesi kazanmıştır. ******* ******, dizinin önemli karakterlerinden biri olarak, hikayenin gelişiminde etkili bir rol oynamaktadır. "Kurtlar Vadisi", mafya, istihbarat ve siyasi konuları işleyen bir yapım olarak bilinir. Eğer ******* ****** hakkında daha fazla bilgi isterseniz, lütfen belirtin!
Böyle cevap verdi. :)

Sabah sorduğumda ise şair yazar filan diyordu.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,846
Üyeler
2,779
Son üye
Kersoyu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back