CNC makineleri için 3D modellerin oluşturulmasına ilişkin düşünceleriniz ve istekleriniz

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karcal
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

Karcal

Yeni Üye
Katılım
25 Aralık 2022
Mesajlar
1
Привет
Мы молодая команда 3D-художников, специализирующихся на создании и проектировании 3D-моделей для станков с ЧПУ.
Мы хотим стать частью вашего интересного сообщества и узнать, с какими проблемами вы сейчас сталкиваетесь. Как новичок, разбирающийся в этой теме, мы хотим знать, в каком направлении сейчас движется эта отрасль, какие проблемы связаны с поиском моделей, эксплуатацией машин и изготовлением и созданием готовых решений. в настоящее время сталкивается.
У вас есть идеи по этому поводу? Мы хотели бы познакомиться с ними.
Всем спасибо.

Merhaba
Biz, CNC makineleri için 3B modeller oluşturma ve tasarlama konusunda uzmanlaşmış genç bir 3B sanatçı ekibiyiz.
İlginç topluluğunuzun bir parçası olmak ve şu anda hangi sorunlarla karşı karşıya olduğunuzu öğrenmek istiyoruz. Bu konuda bilgili bir acemi olarak, endüstrinin şu anda nereye gittiğini, model bulma, makine çalıştırma ve kullanıma hazır çözümler üretme ve yaratma konusundaki zorlukların neler olduğunu bilmek istiyoruz. şu anda karşı karşıya.
Bu konuda herhangi bir fikriniz var mı? Onları tanımak isteriz.
Herkese teşekkürler.
 
Last edited by a moderator:

Forum istatistikleri

Konular
8,670
Mesajlar
141,638
Üyeler
3,466
Son üye
nurullah koç

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back
Top