Bence senin sorunun izole olmayan beslenmede ground loop oluşuyor. Buck converter kullanırsan da aynı sorun olacak. Yalnız ben pek anlamıyorum bu ses işinden
@taydin kabloyla alakalı bir şey demiş onu da dikkate almak lazım olabilir. 30usd civarı ise yapabilme ihtimalin var. Böyle bir trafoyu hazır bulamazsın bence yolu varsa da bir ihtimal
@DeveliAhmet bir yol gösterebilir sana. Bence kendin tasarlamalısın. Fairchild in AN4137 application note una bir bak, eğer yanlış hatırlamıyorsam o AC gridden anlatıyor ancak eğer dökümanı anlarsan DC ile yapmak zaten daha kolay ve risksiz. Ayrıca trafo da izolasyon sıkıntısı yaşama ihtimalin de düşük. Ayrıca
@Mikro Step in havya kontrolcüsü konusuna da bakabilirsin orada kendisi trafo tasarlayıp üretti.
Edit: 9V-9V çalışan buck converter de araya L bağlamış olursun başka bir şey değil. Bir ihtimal CM choke atmak senin sorununu azaltabilir, denedin mi bilmiyorum ama ferrit yüzük varsa besleme kablosunu bunun etrafına 2-3 tur sar, olmadı snap on versiyonları var onu al.