Digikey satış kısıtlaması olan ürünler

macellan

Yeni Üye
Digikey distributörü üzerinden Analog devices'a ait regülatör, opamp, DAC gibi birkaç komponent alacaktım ancak ADI ürünleri için satış kısıtlaması varmış. Tantal kapasitörler de satış kısıtlamasına takılmış. STM32 işlemcilere ise "export kısıtlaması-BIS formu istenebilirmiş" notu düşülmüş.

Bu ürünleri Digikey değil de Avrupa (Farnell vs) veya Çin firmalarından tedarik edebiliyor muyuz? LCSC'de aradığım komponentler var ama fiyatları çok ucuz. Digikey'de $6 olan opamp LCSC'de $0.7. Diğer komponentler de ucuz. Belli ki sahte ürünler ama hiç tecrübe oldu mu acaba?

Digikey distributörü üzerinden Analog devices'a ait regülatör, opamp, DAC gibi birkaç komponent alacaktım ancak ADI ürünleri için satış kısıtlaması varmış. Tantal kapasitörler de satış kısıtlamasına takılmış. STM32 işlemcilere ise "export kısıtlaması-BIS formu istenebilirmiş" notu düşülmüş.

Bu ürünleri Digikey değil de Avrupa (Farnell vs) veya Çin firmalarından tedarik edebiliyor muyuz? LCSC'de aradığım komponentler var ama fiyatları çok ucuz. Digikey'de $6 olan opamp LCSC'de $0.7. Diğer komponentler de ucuz. Belli ki sahte ürünler ama hiç tecrübe oldu mu acaba?
Maalesef LCSCde bazen çakma komponent denk gelebiliyor. TI ürünlerinde özellikle CAN transceiver kategorisindeki ürünlerde çok denk geldim.

Kendi sattıklarında olmuştu. 3rd part supply kısmı sanırım yeni geldi, deneyimleme şansım olmadı. Fakat öncesinde bazı entegrelerde sorun yaşadığımı hatırlıyorum. Genel olarak basit kartlarımda -pasifler olsun bazı entegreler olsun- hala kullanıyorum LCSCyi.
Bir müşterim kompleks kartlarında da LCSC ve JLCyi kullanıyor, kendisi de sanırım JLC hesabına komponentleri ekleme yaptırıyor ondan herhangi bir şekilde şu komponent çalışmıyor gibi bir dönüt almadım. Şu an hala memnun kartlardan. Sanırım biraz da şans işi.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,519
Üyeler
3,379
Son üye
Engineer_84

Son kaynaklar

Son profil mesajları

"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back