Şahaneymiş hakikaten . Hanıma bunu evde müsait bir odaya çakacağım desem gözlerinin nasıl büyüdüğünü hayal edebiliyorum .Bende bundan var, 150 TL'ye almistim. Simdi 500 olmus ama.
Suntadan kapakli iki tane dolap uydurup icine gomeceksin. Dolaplari da renkli folyo ile kaplayacaksin cicekli bocekli. Bisi demez oyle yaparsan. Boyle gorunsun yani kamuflajli olarak.Şahaneymiş hakikaten . Hanıma bunu evde müsait bir odaya çakacağım desem gözlerinin nasıl büyüdüğünü hayal edebiliyorum .
Eyvah ki ne eyvah! Hanımın bölgesini öylece ihlal edemezsin ama önce daha kabul edilebilir bir şeyle bölgenin kullanımını alırsın. Sonra ufak ufak kullanım şeklini değiştirirsin.Şahaneymiş hakikaten . Hanıma bunu evde müsait bir odaya çakacağım desem gözlerinin nasıl büyüdüğünü hayal edebiliyorum
Bekarın kadın psikolojisi algısı böyle olur işte. Kadınlar evde kendi işine yaramayan ve ev dizaynını bozan her nesneye uyuz olur . Öyle çiçek böcekle ancak çocuk kandırılır.Suntadan kapakli iki tane dolap uydurup icine gomeceksin. Dolaplari da renkli folyo ile kaplayacaksin cicekli bocekli. Bisi demez oyle yaparsan. Boyle gorunsun yani kamuflajli olarak.
4 Kapaklı Çok Amaçlı Dolap - Moonlife
Moonlife 4 Kapaklı Çok Amaçlı Dolap Ürün Ölçüleri: 150cm Yükseklik 56cm Genişlik 30cm Derinlik Beyaz Renk Ürün Teknik Özellikleri • Sağlığa ve çevreyemoonlife.com.tr
Bu durumda once rusvet vermek gerek sanirim. Onun isine yarayacak bir seyler alip sonra aradan torba yasa ile gecirilebilir bu "dolap".Bekarın kadın psikolojisi algısı böyle olur işte. Kadınlar evde kendi işine yaramayan ve ev dizaynını bozan her nesneye uyuz olur . Öyle çiçek böcekle ancak çocuk kandırılır.
Yine yanlış yine yanlış. Kadınlar panel petek gibi çabuk ısınıp çabuk soğur. Öyle hediyelerin gazları çabuk kaçıyor malesef .Bu durumda once rusvet vermek gerek sanirim. Onun isine yarayacak bir seyler alip sonra aradan torba yasa ile gecirilebilir bu "dolap".
Torba yasa nedir? Yarim akilli siyasilerin boktan kararlarini mantiklilarin arasina itelemesidir. Yani tam ona ise yarar bir seyler alirken "ya, bana da dolap lazim" deyip dolap alinacak. Sonra dolap gelecek kurulacak. Ortalik durulunca icine gomulecek alet edevatlar.Yine yanlış yine yanlış. Kadınlar panel petek gibi çabuk ısınıp çabuk soğur. Öyle hediyelerin gazları çabuk kaçıyor malesef .
@Alt 255 bu 43 parça ya neler dahil plastik avadanlıklar 43 adetmi oluyor?Bende bundan var, 150 TL'ye almistim. Simdi 460 olmus ama.
Port-Bag Dp01 43 Parça Duvar Paneli Seti Fiyatları ve Özellikleri
Port-Bag Dp01 43 Parça Duvar Paneli Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Buna benzer birşey arıyorum malzeme kaliteleri nasıl ?Bende bundan var, 150 TL'ye almistim. Simdi 460 olmus ama.
Port-Bag Dp01 43 Parça Duvar Paneli Seti Fiyatları ve Özellikleri
Port-Bag Dp01 43 Parça Duvar Paneli Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu tip birşey de olabilir, tornavida pense yankeski gibi şeyleri asabilirim ama küçük çekmece tarzı kutuları nasıl montelerim o deliklere orası muamma.Delikli sunta diye arat, duvara bağlanabilecek ölçüde alıp istediğin yerine askı yapabilirsin
iStock
iStock. Milyonlarca özel, royalty-free, stok dosya için resmi iStock web sitesinde keşfe çıkın. Projeniz için mükemmel stok görselini bulun, hem de hızlı bir şekilde. Hemen arayın.www.istockphoto.com
Olctum simdi. 85 x 60 cm yer tutuyor. Aciklamada panel boyutu olarak iki tane 42 x 59 cm yaziyor zaten. Arka paneller ve avadanliklar oldukca iyi. Sag tarafta malzeme astigi parcalar ise oldukca zayif. Oyle kocaman bir anahtari asarsam kesinlikle tasimaz. 17 cm boyundaki elektrikci yankeskisini tasiyabiliyor ama biraz daha buyuk eski bir kerpeteni asmak istedigimde yamuluyor.Buna benzer birşey arıyorum malzeme kaliteleri nasıl ?
Benim duvar genişliği 100 cm maksimum, ama bu iki parçanın 130cm e yakınmış duvarıma sığmaz.
Avadanliklari delip civata - pul kullanarak suntaya monte etmek mumkun ya da percinlenebilir.Bu tip birşey de olabilir, tornavida pense yankeski gibi şeyleri asabilirim ama küçük çekmece tarzı kutuları nasıl montelerim o delşklere orası muamma.
Olctum simdi. 85 x 60 cm yer tutuyor. Aciklamada panel boyutu olarak iki tane 42 x 59 cm yaziyor zaten.
portbag duvar panelini alırsam gerek kalmaz, avadanlıklar zaten takılı siyah yüzeye gördüğüm kadarı ile.Evet sigar. Avadanliklari delikli suntaya ya da duvara v.b. tutturmak icin tablo askisi da kullanilabilir.
Tablo Askı Aparatı Kıvrık - Resim Asma Aparatı Kancası - Tablo Çerçeve Duvara Montaj Askı Demiri
www.yapikanyapimarket.com