elektronik parçalarda geri iade problemi

mechanic

poor user
Elektronik parçaları almadan önce sağlamlığını kontrol etme imkanımız yok.
Lehimlemeden paketi açmadan program yüklemeden nasıl anlayacağız sağlam olup olmadığını?
Fiyatı düşük olanlar zararsız gibi görünebilir ama binlerce kişi böyle bir sorunla karşılaşırsa geri iade edemediği için paraları çöpe gidiyor.

Çok kullandığınız malzemeleri alabileceğiniz en yüksek adetlerde bilindik tedarikçilerden satın almanız lazım. Bu durum ilk başta pahalı gibi gelsede geleceğe dönük bir yatırım yapmış oluyorsunuz.

Ya da o üründen memnun kalmayacağınız riskini alarak sipariş etmeniz gerekiyor.

Acaba bu yotuberlar mal i alip kutu acilis videosu felan cekip mali iade ediyorlar da o yuzden mi yapmislar ki boyle bir sey.

Acaba bu yotuberlar mal i alip kutu acilis videosu felan cekip mali iade ediyorlar da o yuzden mi yapmislar ki boyle bir sey.
Yok daha çok şundan bence
Mesela adam hassas bir modül alıyor 3v girişine 5v verip yakıyor sonra bu çalışmıyor diye iade etmeye çalişiyor bu durumda da satıcı haklı
Benim hatırladıgım lehimlenmiş malı iade almıyorlar ki haklılar başından ne geçtiğini bilemezler ama aymı modülden çok sayıda şiakyet geliyorsa da sorun maldadır satışı kesmelışer ama bu da satıcının dürüstlüğüne kalıyor

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back