Benim hem kanalını hem de forumunu takip ettiğim audio uzmanı Amir, kendisine gönderilen 2 dolarlık RCA kabloları test ediyor. Test için kullandığı cihaz, Audio Precision firmasının ve dünyanın bu konuda en üst seviye cihazı olan APx555.
Test sonucu: bu RCA kablonun audio üzerinde en ufak bir olumsuz etkisi olmuyor. Ama tabi videonun altındaki yorumlara bakınca, kıyametin koptuğunu görüyorsun
Kimisi her duyulabilen şey ölçülemez, her ölçülebilen şey duyulamaz diye zırvalıyor, kimisi "olur mu be, ben şimdi denedim, kesinlikle iyi kablo ile kötüsü arasındaki farkı duyabiliyorum" diyor, kimisi de bunu kurulu bir sistemde test etmek lazım, tek başına kabloyu test etmenin ne anlamı var diyor.
Neticede denizde kum, sende para ise, ve evindeki ses sistemi için 1000 dolarlık RCA kablo aldıysan, bu kablonun hiçbir boka yaramadığını söyleyen birisine kızarsın. Neyseki Türkiye'de bizim böyle sorunlarımız (en azından şimdilik) yok
Test sonucu: bu RCA kablonun audio üzerinde en ufak bir olumsuz etkisi olmuyor. Ama tabi videonun altındaki yorumlara bakınca, kıyametin koptuğunu görüyorsun

Neticede denizde kum, sende para ise, ve evindeki ses sistemi için 1000 dolarlık RCA kablo aldıysan, bu kablonun hiçbir boka yaramadığını söyleyen birisine kızarsın. Neyseki Türkiye'de bizim böyle sorunlarımız (en azından şimdilik) yok