FNIRSI 5012H Alınırmı ?

En küçük dikey kademesinin 50 mV dan başlıyor, düşük seviyeli sinyalleri ya hiç ölçemeyecek yada çok büyük bir tolerans ile ölçebilecek. Onun dışında belirtilen bant genişliği doğru olmayabiliyor böyle ucuz Çin malı osiloskopların. Yüksek frekanslı sinyal ölçeceksen çok hatalı bir ölçüm yapabilir. Daha başka birçok sorun ve kısıtlama vardır bununla ilgili, ama tam olarak senin işine yarayıp yaramayacağını anlamaya çalışıyorsan, "iş" in ne olduğunu net bir şekilde tanımlaman lazım.

Mesela bilgisayar tamircisi isen ve sadece bir SPI EEPROM çıkışında data gönderiliyor mu (değişim var mı) görmen yeterli ise iş görür. Devre analizi ve tasarım yapacaksan, veya elektronik öğreneceksin kesinlikle iş görmez.
 
Durumun tüm vehametini görmek için Dave Jones'un incelemesine bakabilirsin.

 
Taşınabilir olması şart değil ise ikinci el satış yapan ortamlardan belki biraz daha para harcayarak çok daha güzel cihazlar denk gelebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
7,723
Mesajlar
128,542
Üyeler
3,118
Son üye
konce

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back
Top