Fusion360 ile Direnç Çekmecesi

Mantıklı ama yine kırılır abi. Kendim için söylüyorum işin içinde başka bir sıkıntı var. Benim ilk şüphelendiğim filament. Çok aşırı dandik olduğunu düşünüyorum. Yazıcı ile işimi bitirip kapattıkdan 12-18 saat sonra filamentin 3 farklı yerden kırıldığını görüyorum. İnsan her baskıda aynı filamenti yeniden takar mı ya?

Ayrıca filament takarken de kırlıyor. Motorun oradaki aksam dan filamenti geçirmek için çok uğraşyorum. Delikler birbirine denk gelmiyory. Daha iyi bir filament aldıktan sonra özellikle bir günümü ayırıp düzgün ayarlar yapmaya çalışacağım.

İstersen problemin oluştuğu minimal bir model hazırla. Böylece bizler de deneyelim. Bende BASF ın kaliteli PLA sı var onunla denerim.
 
İstersen problemin oluştuğu minimal bir model hazırla. Böylece bizler de deneyelim. Bende BASF ın kaliteli PLA sı var onunla denerim.
Olur abi. Yeni bir başlık açar yapacağım modeli paylaşırım. Bende farklı ayarlar ile denerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
8,974
Mesajlar
145,609
Üyeler
3,623
Son üye
Swandy_82

Son kaynaklar

Back
Top