Bu gerçek gemi değil yav. Minicik bir şey. Gemiden çıkan buna olmaz.piyasada çok fazla şturval bulunuyor gemilerden çıkma 300-400 liraya bulunur revizyona uğraştığına deymez abi.
gerçek gemi dümeni olmaz ama şturval ahşap oluyor ve montajı hiç yormaz.Bu gerçek gemi değil yav. Minicik bir şey. Gemiden çıkan buna olmaz.
Link atsana bir tane. Anlamadım tam olarak.gerçek gemi dümeni olmaz ama şturval ahşap oluyor ve montajı hiç yormaz.
Poliüretan hiç denemedim daha önce. Becerebilir miyim bilmiyorum. Aslında en güzeli 3D çizip basmak da, ince belli çizmeyide beceremiyorumBir borudan kalıp yapıp poliüretan köpük sıksan nasıl olur? Tabi önce mevcut süngeri zımparalayıp bütün ter, kir, ve yağları uzaklaştırmak lazım.
Plastidip'e bakacağım. Sünger kaplama yapılabilir ama süngere nasıl şekil vereceğim? Sağlam olanlar ile aynı görünmeli. Sıkıntı orada başlıyor.Sünger tip bisiklet elcekleri veya izolasyon süngeri ile eksikleri tamamladıktan sonra kaplama yapmak gerekir. Plastidip diye boya gibi uygulanan bir kaplama malzemesi vardı galiba ...
fiyat bozar ://Link atsana bir tane. Anlamadım tam olarak.
Abi tornada ahşap olur, poliüretan reçine olur, 3d yazıcıda baskı olur. Temelde hepsine kalıp, çizim gibi işler lazım. Bende o yetenek yok.Neden sünger? Direk ahşap olabilir. Ahşap tornada güzel yapılır. Buton için delikte açılır.