Hangi linux u kurmalıyım?

Ardour iyiymiş hakkaten. Profesyonel yazılımlarda bundan farklı olarak neler oluyor?

@Mr_YAMYAM,

Çift kanal ram ayarlayamadım. Mecburen şimdilik 4gb tek rem ile çalışacak sistem.

Öncelikle güncel win10 iso dosyasını indirip onuna kurulum yaptım. kurulum sırasında win10 için 55gb ayırdım. win kurulumu bitince ikinci sistem olarak Mint cinnamon18:1 kurdum. mint içinde 55gb + 4gb swap ve dediğin gibi azıcık boş alan bıraktım...

1623153624467.png

Bu tablo uygun mu?

windows u çok kurcayalamdım. Driver vs kurmam lazım.

Mint şimdilik güzel çalışıyor.

İlk açılışta boot seçen program adını unuttum grup muydu lilo muydu neydi... neyse sistemi seçtikten sonra bir 20 saniye kadar saçma sapan bekliyor sistem. Ayrıca bu program için yazılar çok küçük. Konfigürasyonu var mı bakacam bir ara... Belki de win10 dan vazgeçip tek sistem olarak devam edecem... Tüm bunları yaparken benim yazıcının altında sehpa niyetine koyup unuttuğum pc kasası gözüme takıldı. Bende bir tane daha kasa varmış. Onunda cpu e2180 ama ramler ddr2... Sonra aklıma geldi bende birde çatı arasında bir kasa daha olacak bir ara onu da indirip içinde ne var bakacam. Nihai amacım toplamda iki bilgisayarı çalışır duruma getirmek.

Mint güncelleme politakısını seçin diye bir bildirim var. Güncellemeyi nasıl yapayım kapalı/açık?

Forum istatistikleri

Konular
7,642
Üyeler
3,087
Son üye
mcanpo9751

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back