Merhaba bugün İzmir Hatfon'un sitesinde gördüm 1 Kasım itibariyle mağazadan parekende satışı bırakmışlar. Online site üzerinden kargo veya mağaza teslim sistemine geçiyorlar. Özellikle geçerken alışveriş yapanların aklında olsun.
37574 eklentisine baka
Sende internetten sipariş verip hazır olunca gidip alırsın mağazadan. Ama kargo parası kadar benzin yakacaksan onada deymez tabi.Kırkyılda bir zaruruiyetten birkaç malzeme alıyordum. Bundan sonra almayız olur biter. Satış politikalarını sevmiyorum.
Direnç nete eskiden beri güvenmediğim için pek tercih etmiyorum. Nasıl? Gönderdiği malzemeler kaliteli mi?Ben özdisandan alıyorum. Bazende direnç netten
Benim alışverişlerim oluyor sıkıntı olmadı şimdiye kadar.Direnç nete eskiden beri güvenmediğim için pek tercih etmiyorum. Nasıl? Gönderdiği malzemeler kaliteli mi?
Sen daha acemisin abi. Patates baskı ile Kaliteli baskı arasındaki farklara vakıf olmadın henüz.Benim alışverişlerim oluyor sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
En çok ta bu koyuyor insana yav. Üç kuruş fazla vereyim sahte olmasın diyorsun, Satan adamda bunu bildiği için sahte ürünü fahiş fiyata satıyor.Bana denk gelen çipler sahtelikten şüphe edecek kadar ucuz da değillerdi.
Dirençten birkaç kere, sebebini anlayana kadar beni saatlerce uğraştıran sahte ürüne denk geldim. Orijinal olması önemli olan hiçbir şeyi oradan almıyorum. Bana denk gelen çipler sahtelikten şüphe edecek kadar ucuz da değillerdi.
Dirençten çok almıyorum. Hele Yarıiletken nerdeyse hiç almıyorum. Bulamadığım bir şey oluyor. Bakıyorum orada var patetes çıkmayacak röle vs alıyorum.Direnç nete eskiden beri güvenmediğim için pek tercih etmiyorum. Nasıl? Gönderdiği malzemeler kaliteli mi?
Benim sıralamamda ilk üç: Özdisan, Karaköy elektronik, Arkotek elektronik var. Bu üçünden kötü mal çıkmadı şimdiye kadar.
Yalan olmasın Arkotekten 2 defa filan alışveriş yaptım ama diğer ikisinde onlarca siparişim var.
Adamlar chatgpt gibi çalışıyor
"yanlış ürün gönderdiniz lan!"
"Özür dilerim, doğrusunu gönderdik"
"bu da yanlış"
"Özür dilerim, şimdi kesin doğrusunu gönderdik"
Üzücü, ben de yılda 3-4 alışveriş yapıyordum ama şimdi onu planlayıp önden söylemek lazım.Merhaba bugün İzmir Hatfon'un sitesinde gördüm 1 Kasım itibariyle mağazadan parekende satışı bırakmışlar. Online site üzerinden kargo veya mağaza teslim sistemine geçiyorlar. Özellikle geçerken alışveriş yapanların aklında olsun.
37574 eklentisine baka
Ben son 1 aydır sepete attığım herşeyden ödeme noktasında vazgeçtim. Sırf kargo parası yüzünden.Üzücü, ben de yılda 3-4 alışveriş yapıyordum ama şimdi onu planlayıp önden söylemek lazım.
İzmir'de bir de küçük esnaf olarak çok çeşitin olduğu 2-3 dükkan daha var anca. Büyük esnaf da bir bunlar vardı girişte banka sıra no almalı vs idi.
Bir de tabi arduinocular var onları bu kategoriye koymuyorum.
Çok ilginç doğru düzgün satıcı yok, kalmadı. Kargo işi de bir tek bana mı çok pahalı geliyor. her şey 100 TL en az.