Hatfon Elektronik Parakende Satış

Sezgin

Üye
Merhaba bugün İzmir Hatfon'un sitesinde gördüm 1 Kasım itibariyle mağazadan parekende satışı bırakmışlar. Online site üzerinden kargo veya mağaza teslim sistemine geçiyorlar. Özellikle geçerken alışveriş yapanların aklında olsun.

hatfon.jpg
a

Kırkyılda bir zaruruiyetten birkaç malzeme alıyordum. Bundan sonra almayız olur biter. Satış politikalarını sevmiyorum.
Sende internetten sipariş verip hazır olunca gidip alırsın mağazadan. Ama kargo parası kadar benzin yakacaksan onada deymez tabi.

Ben özdisandan alıyorum. Bazende direnç netten
Direnç nete eskiden beri güvenmediğim için pek tercih etmiyorum. Nasıl? Gönderdiği malzemeler kaliteli mi?
Benim sıralamamda ilk üç: Özdisan, Karaköy elektronik, Arkotek elektronik var. Bu üçünden kötü mal çıkmadı şimdiye kadar.
Yalan olmasın Arkotekten 2 defa filan alışveriş yaptım ama diğer ikisinde onlarca siparişim var.

Dirençten birkaç kere, sebebini anlayana kadar beni saatlerce uğraştıran sahte ürüne denk geldim. Orijinal olması önemli olan hiçbir şeyi oradan almıyorum. Bana denk gelen çipler sahtelikten şüphe edecek kadar ucuz da değillerdi.

Bana denk gelen çipler sahtelikten şüphe edecek kadar ucuz da değillerdi.
En çok ta bu koyuyor insana yav. Üç kuruş fazla vereyim sahte olmasın diyorsun, Satan adamda bunu bildiği için sahte ürünü fahiş fiyata satıyor.

Dirençten birkaç kere, sebebini anlayana kadar beni saatlerce uğraştıran sahte ürüne denk geldim. Orijinal olması önemli olan hiçbir şeyi oradan almıyorum. Bana denk gelen çipler sahtelikten şüphe edecek kadar ucuz da değillerdi.

Direnç netten birkaç tane sahte ürün bana da denk geldi. Ama adamlar neticede Çin'den alıyor, her çipi de lokal olarak testlerden geçiremezler. Müşteri hizmeti anlamda iyi tecrübelerim var direnç net ile. Eksik parça gönderdiler, bilgi verince eksiği tamamladılar.

Direnç nete eskiden beri güvenmediğim için pek tercih etmiyorum. Nasıl? Gönderdiği malzemeler kaliteli mi?
Benim sıralamamda ilk üç: Özdisan, Karaköy elektronik, Arkotek elektronik var. Bu üçünden kötü mal çıkmadı şimdiye kadar.
Yalan olmasın Arkotekten 2 defa filan alışveriş yaptım ama diğer ikisinde onlarca siparişim var.
Dirençten çok almıyorum. Hele Yarıiletken nerdeyse hiç almıyorum. Bulamadığım bir şey oluyor. Bakıyorum orada var patetes çıkmayacak röle vs alıyorum.

Direnç netten aldığım 40 serisi kapı entegresi canıma okumuştu.
2 farklı markanın ürününü karıştırıp yollamışlar.
Devrelerden bazıları çalışıp bazıları çalışmıyordu. Ti ninkiler çalışırken diğeri çalışmıyordu.
Problemi buluncaya kadar canımı çıkardı hain çip.

Adamlar chatgpt gibi çalışıyor

"yanlış ürün gönderdiniz lan!"
"Özür dilerim, doğrusunu gönderdik"
"bu da yanlış"
"Özür dilerim, şimdi kesin doğrusunu gönderdik"

Adamlar chatgpt gibi çalışıyor

"yanlış ürün gönderdiniz lan!"
"Özür dilerim, doğrusunu gönderdik"
"bu da yanlış"
"Özür dilerim, şimdi kesin doğrusunu gönderdik"

bir süre chatgpt den bilmediğim bir yöntem öğrendim. Proje dosyasına not düşmüşüm başka yöntemde var diye. Tabi detay yazmamışım. Sonra chatgpt ye tekrar sordum bunun başka yöntemi vardı neydi vs. Yok öyle bir şey dedi. birkaç değişik şekilde sordum yine yok dedi. Acaba yanlışmı hatılıyorum vs derken internette başka bir kaynakta aradığım yöntemi tesadüfen gördüm. Sonra gittim gpt ye sordum bu yöntem nedir diye. arkadaş bir güzel açıkladı. Sonra yok öyle bir yöntem dediği mesajı altına yapıştırdım bunu sen demedin diye... Evet böyle bir yöntem de var ama genellikle kullanılmaz gibi yuvarlak bir cevap verdi... Tam dayaklık yaw...

Merhaba bugün İzmir Hatfon'un sitesinde gördüm 1 Kasım itibariyle mağazadan parekende satışı bırakmışlar. Online site üzerinden kargo veya mağaza teslim sistemine geçiyorlar. Özellikle geçerken alışveriş yapanların aklında olsun.

37574 eklentisine baka
Üzücü, ben de yılda 3-4 alışveriş yapıyordum ama şimdi onu planlayıp önden söylemek lazım.
İzmir'de bir de küçük esnaf olarak çok çeşitin olduğu 2-3 dükkan daha var anca. Büyük esnaf da bir bunlar vardı girişte banka sıra no almalı vs idi.

Bir de tabi arduinocular var onları bu kategoriye koymuyorum.

Çok ilginç doğru düzgün satıcı yok, kalmadı. Kargo işi de bir tek bana mı çok pahalı geliyor. her şey 100 TL en az.

Üzücü, ben de yılda 3-4 alışveriş yapıyordum ama şimdi onu planlayıp önden söylemek lazım.
İzmir'de bir de küçük esnaf olarak çok çeşitin olduğu 2-3 dükkan daha var anca. Büyük esnaf da bir bunlar vardı girişte banka sıra no almalı vs idi.

Bir de tabi arduinocular var onları bu kategoriye koymuyorum.

Çok ilginç doğru düzgün satıcı yok, kalmadı. Kargo işi de bir tek bana mı çok pahalı geliyor. her şey 100 TL en az.
Ben son 1 aydır sepete attığım herşeyden ödeme noktasında vazgeçtim. Sırf kargo parası yüzünden.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
6,847
Üyeler
2,779
Son üye
Kersoyu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back