Hazır yapılmışı var...

Sercan

--

Bu ara forumda -neden uğraşıyorsun-, -onun maliyeti hazırından ucuz olur- ve benzeri bir çok "yorum" çok dikkatimi çekiyor.

Hazırı var ve uğraşmak istemiyorsak forumda ne yapıyoruz? Benim aklıma gelen cevaplar var da neyse... :D

Henüz yapılmamış bir şeyi yapıyor olsak makale veya tez olarak yayınlar, doktora alırdık :)

Ama bazen amacı X yapmak olan, bunun için de Y ve Z yapmaya çalışanlar olabiliyor. Bu durumda X'e giden kestirmeler değerli.

Henüz yapılmamış bir şeyi yapıyor olsak makale veya tez olarak yayınlar, doktora alırdık :)

Ama bazen amacı X yapmak olan, bunun için de Y ve Z yapmaya çalışanlar olabiliyor. Bu durumda X'e giden kestirmeler değerli.

Forumda bir iki istisna dışında henüz ticari bir projenin ciddi ciddi tartışıldığına rastlamadım.

Yani foruma konu olan X ve buna giden kısa yol hazırdan/uygun fiyatlasından filan geçiyorsa maceranın ve dahi burada konuştuklarımızın bir anlamı kalmıyor...

Bu senaryo bana şuradan tanıdık geliyor. Genelde kıraathanelerde anlamsız vakit öldürülen yerlerdir. Bu çerçeveden bakınca burası modern kıraathane mi?

Bu "ne uğraşıyorsun, masraf ediyorsun? adam yapmış işte, sorunsuz da çalışıyor, al kullan" lafını duyunca meşhur Türk atasözü aklıma geliyor: Başkasının şeyi ile gerdeğe girilmez :katil1:

Genelde kıraathanelerde anlamsız vakit öldürülen yerlerdir. Bu çerçeveden bakınca burası modern kıraathane mi?

kıraathanenin hizmet amacı tartışılabilir. Bazılarına göre internet te gezinme de vakit öldürme olarak tanımlanabilir. olaya tek bir yönden bakacaksan eğer evet bence burası modern bir kıraathane.... kimi vakit öldürür, kimi kafa dağıtır, kimi bilgi edinir...

Neyse, evet beyler var mı çay isteyen... :D

Guzel bir konu bende belki bir iki konuda hazır ürüne öneride bulundum.

En yakın zamanda Gokhan için uv pozlama cihazi.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,407
Üyeler
3,011
Son üye
yusuf_f0660

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back