abi bu klavye nasıl 2 dolar sesi beni benden aldı aynı yerı 5 kez izledimAdamların hurdacılarına bak yav. Çok da ucuz fiyatlar. Bizde böyle şeyleri sahibinden.com sitesinde listeliyorlar ve fiyatları yenisinden pahalı.
Bizim hurdacıya gidiyorsun çöplükten farkı yok .
abi bu klavye nasıl 2 dolar sesi beni benden aldı aynı yerı 5 kez izledim
26573 eklentisine bak
eski malzemeler daha kaliteli gibi abi nedersin yani bu ışıklı klavyeler yerine böyle birşey tercih edilirmiÇok gürültü oluyor. Bende var CM Storm Trigger Z, gece ahali uyuyamayınca neredeyse hiç kullanmadığım windows makinaya aktardım
Ben de basit klavye tercih ediyorum. Yalnız temel multimedya tuşları çok iyi oluyor, Sekmenin birinde Youtube açıkken sitemde herhangi bir pencerede, sonraki video-pause/play ve ses kontrolü ve tek tuşla hesap makinesi çağırmak, explorer açmak çok kolaylık.Bence en iyisi standart klavye kullanmak. Öyle üzerinde TFT olan, potansiyometre olan, ıncık cıncık bir sürü özellik olan klavyeler kullanışsız oluyor. Ben zamanınde 10 tane Dell RT7D50 almıştım. 9 tanesini eskittim, şu anda son klavyeyi kullanıyorum Yenisini bulsam 10 tane dana alırım.
abı sen bunları bırakda şu kuantum bilgisayarı paylaş artıkAlırken bunun bir benzerini Dell'in de ürettiğini görmüştüm.
klavye işini hallettim sayılır sahibindenden F klavyelere baktım resmen yarı fiyatlı çokda güzel klavyeler var fakiriz ama kafamız çalışıyor
süper fikir hiç aklıma gelmediSanırım F alıp tuş dizilimini değiştirecek.