Is Cepte kredi kartina ait harcamalar listesi nerede?

Mikro Step

Kıdemli Üye
Is Cepte eskiden eposta ile kredi karti borcu ve yapilan harcamalar gelirdi. Sonradan bunu kaldirdilar.

Iscepte kredi karti borcumu goruyorum fakat nerelere harcama yapmisim bu menuyu bulamiyorum.

Detayli sekilde aciklayabilecek var mi?

Kartlarım --》Taksitler/hareketler --》Hesap Özeti
Bu bölümde istediğin aya ait kısmı seçince, o ay içinde yaptığın harcamaları görebilirsin. Eğer taksitli alış veriş yaptıysan o aya tekabul eden, ödemen gereken borcu görürsün. Misal trendyol 3/7 taksit. Yani toplam 7 taksitli bir alışveriş yapmışsın baktığın ayda 3.taksitini görüyorsun.

Ha dersen ki "ben nereden ne aldığımı detaylı göreyim" ben dekontuna kadar açmama rağmen içinde detay göremiyorum. Hatta bazen kime ödeme yaptığımı bile göremiyorum. Dekontta sadece karşı tarafa ait iban ve kaç para ödediğim görünüyor.

Bir durum daha var. Sen trendyoldan alışveriş yaptın diyelim. Trendyolun anlaşmalı olduğu ödeme aracı da iyzico ise, sen dekonta baktığında iyzico ya ödeme yapmış görünüyorsun. Sonrada 3 gün düşünüyorsun "ben nereden, ne aldım diye.

Sanırım iş bankasına özel değil bu uygulama. Bütün bankalar benzer şekilde davranıyor abi.

Menu -> Kartlar ->Kredi Kartlarim-> Kart hareketleri/Hesap ozetleri

Sorunum, bu menuye geldikten sonra tepede 3 secenek varmis onlari gormuyormusum.

Donem ici - Taksitler - Hesap ozeti diye en tepede 3 menu varmis.

Ok sagolasin.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,016
Üyeler
3,195
Son üye
Fatih TOK

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back