Kaliteli Kondansatör

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member
Kaliteli Kondansatör ağırlıklı olmak üzere bazı malzemelerin satışını yapan bir firma.

Linkteki wima kondansatörlerden @Mr_YAMYAM abinin tavsiyesi üzerine almıştık.
Hatta @Kazasker yamyamlık yapıp hepsini alarak satışı kapattırmıştı. :katil1:
Sonradan yine tedarik etti demekki satışa açmış tekrar. Diğer ürünlerinede göz gezdirdim. Piyasadaki çoğu dandik malzemeye göre bunların kaliteli olduklarını düşünüyorum.

2.2uF 50V 5mm Polyester

Birçok özel komponent var hakikaten bunlarda. Asıl firma nedir burada? N11 üzerinden alıp daha fazla para vermek yerine direkt firmadan almak daha ucuza gelir ve başka çeşitler de olabilir.

Birçok özel komponent var hakikaten bunlarda. Asıl firma nedir burada? N11 üzerinden alıp daha fazla para vermek yerine direkt firmadan almak daha ucuza gelir ve başka çeşitler de olabilir.
Abi satıcı "sarah" olarak görünüyor. Şahıs olabilir. Özelden mesaj atmak lazım.

Kaliteli Kondansatör ağırlıklı olmak üzere bazı malzemelerin satışını yapan bir firma.

Linkteki wima kondansatörlerden @Mr_YAMYAM abinin tavsiyesi üzerine almıştık.
Hatta @Kazasker yamyamlık yapıp hepsini alarak satışı kapattırmıştı. :katil1:
Sonradan yine tedarik etti demekki satışa açmış tekrar. Diğer ürünlerinede göz gezdirdim. Piyasadaki çoğu dandik malzemeye göre bunların kaliteli olduklarını düşünüyorum.

2.2uF 50V 5mm Polyester
:) :)
Evet iyiler ama kalitesinden pek anlamam. Yarisi bitti yine almalıyım. Sarah cevap yazıyor. İletişim ve ilgisi iyi. Tedarikçi bu adam galiba. Bu ürünlerin sipariş üzerine geldiğini sipariş verenin de almadığını söylemişti...

:) :)
Evet iyiler ama kalitesinden pek anlamam. Yarisi bitti yine almalıyım. Sarah cevap yazıyor. İletişim ve ilgisi iyi. Tedarikçi bu adam galiba. Bu ürünlerin sipariş üzerine geldiğini sipariş verenin de almadığını söylemişti...
Yalnız bu sefer tektek satmasına karşın 50tl altına sipariş göndermiyor uyanık. 2 tane lazım olsa yine 25-30 tane alacan :D

Beni bu ektekilerden aşağısı kurtarmıyor, çok odyofil olduğumdan sanırım :) (Şaka şaka, bu kondansatörleri hassas ölçümler için almıştım, bütün malzemeler gelince yapım ve testini foruma koyacağım)

Ekler

• cap.jpg
    cap.jpg
    108.3 KB · Görüntüleme: 321

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back