Kargo takip numarasi ile internetten yapilan kontrolde kargo teslim edilemedi ibaresi uzerine

Mikro Step

Kıdemli Üye
Bir kac kez basima geldi. Isyerindeyim 9. 18 hatta daha uzun mesai saatlerinde calismamiza ve isyerinde olmama ragmen kargom gelmedigi halde internet sitesinden baktigimda kargo teslim edilemedi notu goruyordum.

Bugunlerde kargo bekliyorum. Dun kargocu telefonla aradi ve yarin kargomu teslim edecegini soyledi. Ben de tamam dedim.

Hergun kontrol ettigim icin hemen Internete girip kargomun durumuna baktigimda kargo teslim edilemedi ibaresini gordum.

Dunku telefon gorusmesinden sonra soyle bir seye karar verdim.

Kargocunun kendi isleri var ya da cani sikkin dolasmak istemiyor bosver yarin teslim ederim.

Ama neden beni telefonla arama ihtiyaci duydu?

Gün içinde görev ifa sayısı skoru benzeri bir puanlama sistemleri var ve üst makamlarınca denetlenmekte. Ayni zamanda şirketin yerel/bölgesel ve sonuçta genel istatistiği açısından etkili olmasi nedeniyle akşam belli bir saate kadar teslim edilemeyen kargolar "evde bulunamadı" olarak kodlanip başarı istatistiği yüksek tutuluyor. Teslimat ertesi gün sabah saatlerinde yapılıyor.

Forum istatistikleri

Konular
9,053
Üyeler
3,656
Son üye
Clubber4141

Son kaynaklar

Back