Mikro Step Kıdemli Üye Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 6,137 Perşembe saat 00:48 #1 Kirmizi ile gosterdigim nesneden nasil kurtulurum? Yardim falan istemiyorum cikmasin.
Ç çaycı Aktif Üye Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 340 Perşembe saat 05:30 #2 bana niye çıkmıyor diye düşünürken windows 11 özelliği olabileceği aklıma geldi şunu buldum How to Enable/Disable Text Suggestions in Windows 11 - MiniTool Partition Wizard What are Text Suggestions? How to enable Text Suggestions in Windows 11? If you are trying to figure them out, you can get the answers from this post. www.partitionwizard.com win11, vista gibi anılacak ileride bence tabi ona rahmet okutacak birşeylerle gelmezse microsoft
bana niye çıkmıyor diye düşünürken windows 11 özelliği olabileceği aklıma geldi şunu buldum How to Enable/Disable Text Suggestions in Windows 11 - MiniTool Partition Wizard What are Text Suggestions? How to enable Text Suggestions in Windows 11? If you are trying to figure them out, you can get the answers from this post. www.partitionwizard.com win11, vista gibi anılacak ileride bence tabi ona rahmet okutacak birşeylerle gelmezse microsoft
frmman Aktif Üye Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 369 Perşembe saat 09:03 #3 @çaycı ile aynı cevap, buda microsoftun kendi destek portalından. Metin önerilerini etkinleştirme Windows - Microsoft Desteği Bir belge, sohbet iletisi, web formu veya daha fazlasını yazarak sözcükleri hızla tamamlamak için metin önerilerini kullanın. support.microsoft.com
@çaycı ile aynı cevap, buda microsoftun kendi destek portalından. Metin önerilerini etkinleştirme Windows - Microsoft Desteği Bir belge, sohbet iletisi, web formu veya daha fazlasını yazarak sözcükleri hızla tamamlamak için metin önerilerini kullanın. support.microsoft.com
Mikro Step Kıdemli Üye Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 6,137 Perşembe saat 12:24 #4 Ben win10 pro kullaniyorum. Neyse ayni sekilde settingsde typing de tanimlaniyormus. Kurtuldum sagolun.
Ben win10 pro kullaniyorum. Neyse ayni sekilde settingsde typing de tanimlaniyormus. Kurtuldum sagolun.