Kepenk Kumandası

fecr

Üye
Herkese hayırlı forumlar. kepenk kumandası almam lazım ve kopyalama işlemini ben yapacağım.

elimden olan ve almak istediğimin görselini bıralıyorum acaba kopyalanır mı bilemedim sizden yardım istiyorum.

elimde olan kumandanın arkasında bir şey yazmıyor

almak istediğim >> https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CVQW5VLH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A13C5AGCX8BSZE&psc=1

link paylaştım yasakmı bilmiyorum kusura bakmayın

anahtar.jpeg

fiziksel şekilden bunu bilemezsin, aynı kasada farklı frekanslarda - protokollerde kumandalar mevcut.
ancak bu yan sanayi kumandalarda rolling code - kod değiştiren olmaz, yani kopyalanabilir.

içini açıp ön-arka fotoğraf paylaşırsan daha net bir şey söyleyebiliriz.

PT2260 Entegresi rolling code değil. Çok basit şekilde kopyalanabilir. Baskı devrenin arka tarafına bakarsanız kullanılan şifrelemeyi gözünüzle görebilirsiniz, o kadar basit yani :)

433 mhz pt2260 var bunda. kopyalamaya bile gerek yok aynı entegreli ve 433 mhz başka bir kumanda ile plaketin arkasındaki kodlama bu kumanda ile aynı yapılırsa çalışacaktır.

Dikkatimi çekti 1. mesajdaki resimdeki kumanda ile 5. mesajdaki kumanda aynı değil ki. İlk resimdeki 4 butonlu diğer resimdeki 2 butonlu. Ayrıca kumanda kutu yapısı da farklı. Hatta ilk resimde ortada led ışık deliği mevcut diğerinde kenarda. İki kumandanında aynı kumanda olduğuna emin misiniz?

Forum istatistikleri

Konular
7,523
Üyeler
3,049
Son üye
MelihEfe

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back