Kilitli Proje Çantası Temini

CStarling

Yeni Üye
Selamlar,

Özellikle taşınabilir elektronik sistemler yaparken kullanılan çantalardan arıyorum. Örnek bir çanta aşağıdaki videoda gözüküyor.

Çantadan beklentim aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlediğim gibi kenarlarında vida deliği olması.(Yada buna benzer montaj yerleri)
Bu sayede aşağıdaki gibi bir delikli paneli oraya sabitleyerek içerisine kuracağım sistemlerin hareket halinde kıpırdamadan durması ve zarar görmemesi.
Ben tüm tesisatı bu şekilde kurarak mobil elektronik sistemler yapmak istiyorum.
Uçuk fiyatlı olmayacak şekilde bu çantaları nereden bulabilirim ?

1745869907931.png

Bauhaus'sa benzerleri bulunmakta. Ama içine hiç bakmadım.

Selamlar,

Özellikle taşınabilir elektronik sistemler yaparken kullanılan çantalardan arıyorum. Örnek bir çanta aşağıdaki videoda gözüküyor.

Çantadan beklentim aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlediğim gibi kenarlarında vida deliği olması.(Yada buna benzer montaj yerleri)
Bu sayede aşağıdaki gibi bir delikli paneli oraya sabitleyerek içerisine kuracağım sistemlerin hareket halinde kıpırdamadan durması ve zarar görmemesi.
Ben tüm tesisatı bu şekilde kurarak mobil elektronik sistemler yapmak istiyorum.
Uçuk fiyatlı olmayacak şekilde bu çantaları nereden bulabilirim ?

41691 eklentisine bak
Delikli sac plaka sonradan konulmuş olabilir.

linkerden gördüğüm çanta içi montaj plakası çanta ile beraber satılmıyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,704
Üyeler
3,112
Son üye
wyzt

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back