aslında klavyeye gore oldukça ucuz ama suankı butceme gore cok fazlaKaliteli bir tane buldum ama bunu alacağına yeni klavye alır kalan parayla yemek yer
10527 eklentisine bak
aslında klavyeye gore oldukça ucuz ama suankı butceme gore cok fazlaKaliteli bir tane buldum ama bunu alacağına yeni klavye alır kalan parayla yemek yer
10527 eklentisine bak
Uğraştığınız ve bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim. Ohm kac olmalı ise yaramasi için pek bilgim yokİyice kuruyan iletkeni tekrar ölçtüm ve gördüm ki 300 Ohm altına düşmüyor. Bence işe yaramaz bir ürün. Kalitelisini alıp denemek lazım.
Bu boyayı karbon kalem veya pil ile yapmak ise yararmiİletken boya yapma yöntemleri var. Herhangi bir akrilik boya veya ahşap tutkalı ile grafit tozunu karıştırıyorsunuz.
Kurşun kalemin içinde grafit tozu var. Hangi oranda konuluyor bilmiyorum ama kurşun kalemden faydalanabilirsin.Herhangi bir akrilik boya veya ahşap tutkalı ile grafit tozunu karıştırıyorsunuz.
Evet grafit için kurşun kalem ucu veya eski çinko-karbon pil karbonu olur.Bu boyayı karbon kalem veya pil ile yapmak ise yararmi
Kurşun kalemin içinde grafit tozu var. Hangi oranda konuluyor bilmiyorum ama kurşun kalemden faydalanabilirsin.
KURŞUN KALEMDE KURŞUN YOKSA NE VAR?
Teşekkürler yarın deneyip sonucu paylaşırım. İyi akşamlarEvet grafit için kurşun kalem ucu veya eski çinko-karbon pil karbonu olur.
00001 OhmUğraştığınız ve bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim. Ohm kac olmalı ise yaramasi için pek bilgim yok
1 Ohm yani değil mi?00001 Ohm
Onu şöyle yuvarlayalım daha anlaşılır olsun;1 Ohm yani değil mi?