Biliyorum bir konu var ama, yeni bir konudan devam etmek istedim.
Elimdeki komponentlerin sayısı arttıkça raflara bakacağıma programdan kontrol ederim diye düşündüm ve yeni projemin komponent ekleme kısmını bu şekilde yaptım.
Veritabanına eklenince:
Komponent ekleme kısmı bitti sayılır ufak tefek makyajlar kaldı. Bu haliyle MySQL veritabanına, veritabanından çekilen bu bilgileri ekliyor.
Aşağıdaki kısımları kendimiz girmek zorundayız doğal olarak.
Projemde kullandığım yazılım teknolojileri.
PHP + Ajax + JSON + MySQL + Bootstrap 5.3. + DataTables
Form Ajax ile gönderilip yukarıdaki gibi JSON ile cevap alınıyor. Form doğrulaması da yaptım.
Komponent ekleme kısmının küçük eksiklikleri ve makyajları kaldı.
Bu haliyle tüm bilgiler veritabanına kaydediliyor.
Görsel için dosya taşıma kısmını yapacağım, isim olarak veritabanına kaydediliyor.
Tamamlanması gereken diğer bölümler.
Aklıma gelenler şimdilik bu şekilde.
Proje tamamen olmasa da, kullanılabilir olduğunda herkesin faydalanabilmesi adına paylaşırım
Elimdeki komponentlerin sayısı arttıkça raflara bakacağıma programdan kontrol ederim diye düşündüm ve yeni projemin komponent ekleme kısmını bu şekilde yaptım.
Veritabanına eklenince:
Komponent ekleme kısmı bitti sayılır ufak tefek makyajlar kaldı. Bu haliyle MySQL veritabanına, veritabanından çekilen bu bilgileri ekliyor.
Aşağıdaki kısımları kendimiz girmek zorundayız doğal olarak.
- Komponent Adı
- Ek Bilgi
- Görsel
- Adet
Projemde kullandığım yazılım teknolojileri.
PHP + Ajax + JSON + MySQL + Bootstrap 5.3. + DataTables
Form Ajax ile gönderilip yukarıdaki gibi JSON ile cevap alınıyor. Form doğrulaması da yaptım.
Komponent ekleme kısmının küçük eksiklikleri ve makyajları kaldı.
Bu haliyle tüm bilgiler veritabanına kaydediliyor.
Görsel için dosya taşıma kısmını yapacağım, isim olarak veritabanına kaydediliyor.
Tamamlanması gereken diğer bölümler.
- Lokasyon Ekleme
- Üretici Ekleme
- Paket Ekleme
- Tedarikçi Ekleme
- Kategori Ekleme
- Komponentleri listeleme
Aklıma gelenler şimdilik bu şekilde.
Proje tamamen olmasa da, kullanılabilir olduğunda herkesin faydalanabilmesi adına paylaşırım
Son düzenleme: