Lazerler, lazerler...

Açık konuşmak gerekirse galvo lazer tekniği ile ilgili bilgi düzeyim isminin galvo olduğu ve içerisinde motorlarla hareket eden aynalar olduğundan ibaret. Ama resimler üzerinde markanın kare kodları ve parça kodu vs.. var. Buradan bu bilgilere ulaşılabilir belki. İlk hevesle araştırdığımda ürünün baya detaylı hazırlanmış teknik servis bakım dokümantasyonu mevcut. Bu dokümantasyonu da göz ardı etmeden çalışmanın faydası olur herhalde. Birde bununla çalışılırken illaki lazere maruz kalma riski doğacak. Özellikle gözler için ne tür bir koruyucu ekipman kullanmak gerekli bilgisi olan var mı?
baktım ama bulamadım teknik bilgi, galvonun altındaki yuvarlak lensin dış çeperinde yazabilir, kontrol edebilirsiniz. koruma gözlükleri içinse OD7+ belgeli EN 207'ye uygun gözlükler bakabilirsiniz.

Lensin ve bulunduğu kafanın fotoğrafını özellikle değişik açılardan çektim. Ama fotoğraftakilerden başka bir yazı göremedim. İçini de şimdilik açmak istemedim. Uzun süre ilgilenemezsem toz girmesin diye tekrar streç filmle sarıp sarmaladım. Şuan malzeme yakınımda değil. O sebeple bakma şansım şuan için yok. Gözlük önerisi için teşekkürler. @0xyit önceki mesajlarda ikametgahını sormamın sebebi bununla yakın zamanda ilgilenemeyecek olmamdan ötürüydü. Aynı şehirde ikamet ediyor olsaydık daha sonra geri almak üzere malzemelerle oynaman için sana seve seve bırakacaktım. Ama konum olarak yakın değilmişiz. Malzemenin tamamı hiç abartmadan rahat 50kg gelir. Gerçekten içeriği çok dolu.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
9,255
Üyeler
3,791
Son üye
mehmet ali uz

Son kaynaklar

Back