LCR T4 program yükleme

harun

Yeni Üye
Merhaba,
LCR T4 cihazı kullanırken dikkatsizliğim sonucu 400V'luk kondansatörü boşaltmadım ve ölçüm esnasında işlemciyi yaktım.
1754237103387.png

Nasıl programlanır diye videolar izledim. Programlayıcım var diye üzerindeki işlemciden tedarik ettim.
Tam programlama yapacakken bir baktım ki bendeki farklı versiyon.
1754237692946.png
1754237762275.png

Kartların arka yüzü karışmasın diye A ve B olarak yazdım.
Videolarda ve forumlarda hep A yazan kartı programlıyorlar. A kartında MOSI, MISO, CLOK, GND, VCC uçları işlemciye doğrudan bağlantılı.
B yazan kart ise benimki. Nasılsa aynı işlemci dedim ama B kartında işaretli kısımdaki pinler MOSI, MISO değiller.
B tipi kartı nasıl programlayabilirim? USB kısmından nasıl programlanır?
A ile B arasındaki fark nedir?

@harun aşağıdaki konuyu okumanı tavsiye ederim. Aynı şekilde yakmıştım ve tamir ettim.

Diğer forumda, önce mcunun değişmesi gerektiğini söylemiştim zaten.
Altta sıralı altı direnç üzerinden gerilim bölücü ve akım sınırlayıcı ile direkt mcuya bağlı bu 1,2,3 numaralı uçlar.
Mcu üzerinde altı pine girer. Bu mcu da iki veya dört pin kısadevere olmuş olmalı. Kontrol ediniz.

Forum istatistikleri

Konular
8,084
Üyeler
3,224
Son üye
ozi_

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back