Lipo pil temin için kaynak arayışı

gumush

Hikmet Gümüş - IZMIR
Bir ürün tasarımı için bileşenleri Octopart, Digi-Key, Mouser gibi tedarikçilerden arayabiliyoruz. Lipo pil için arayışım oldu ancak AliExpress'teki üreticiler ve onların web siteleri dışında çok alternatif bulamadım. 25x25 civarı boyutlarda bir pil arıyorum. Bu boyut için 100mAh-200mAh aralığında alternatiflere baktım.
Lipo piller için kullandığınız bir tedarikçi var mı?

Abi baktim, ancak o pillerden alan bir arkadasim tahminen taze olmadigi icin sorun yasadigini soylemisti. Genelde tr'deki firmalarda lipo uzun vadeli tedarik zincirinde kalmaz endisesi ile yurt disindan da en azindan bir alternatif bulayim istedim. Aslinda burada pilin boyutu urunun de boyutunu belirlemis oluyor. Ornegin 25x30 ise urunun 30mm'ye uzamak zorunda oluyor ( uzerine birde 1.2mm civari kutu payi eklemek lazim her eksende )

Forum istatistikleri

Konular
7,811
Üyeler
3,146
Son üye
Alper Zenbilci

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back