Malzeme kutusu

birisim

Üye
10ml, 5ml boyları var. Daha büyük için başka kutu bakmak lazım

1_org_zoom.jpg

Malzeme için kutu arayışındayım. Denemek için n11 den şeffaf kutu aldım . Mükemmel olduğunu söyleyemem - enjeksyon dan sonra malzeme hafif yamulmuş (düzelir belki malzeme koyunca) biraz ince, kapak biraz zor açılıyor. Tam ucuz da değil.
Şeffaf dondurma kutuları bedavaya gelir lakin yaza daha çok var. :)
Acaba daha iyi alternatif var mı piyasada?

Saklama kabının kapladığı toplam hacim ile faydalı hacim oranına bakarsan, bunlar optimal değil. Onun yerine çekmeceli plastik kutular kullanman daha faydalı olur

Saklama kabının kapladığı toplam hacim ile faydalı hacim oranına bakarsan, bunlar optimal değil. Onun yerine çekmeceli plastik kutular kullanman daha faydalı olur

Çekmeceli raflardan daha önce almıştım. Çekmece normalde hızlı ulaşması gereken mallar için çok güzel. Kullanımı çalışma alanın büyüklüğüne bağlı. Onlardan almişim daha önce.
Sanayi tipi kutu ve kasaların düvarları genellikle kalın olur.Küçük veya orta ağırlıkta olan mallar için uygundur. Ama düvarları kalın - hacim kullanımı ideal değil ve dar alanlarda yer kaybına yol açıyor. O kasalardan var bende. orta ağırlıkta mallar için kullanıyorum.
n11 de satılan kutuya gelince - bu kutuların kendine özgü kullnanım amacı var. Örneğin küçük projenin parçalarını bir yerde toplamak için, veya amacı yakın küçük modüllerin saklanması. Sanayi tip ürünler hantal kalır bu durumlarda.

hızlı ulaşmak için sürekli elimin altında olmasını istediğim ledler, konnektörler gibi malzemeleri şeffaf mano kutularda tutuyorum.
farklı gruplar için farklı kutular var mesela 2.54mm header kutusunda dişi-erkek, soket, pin header gibi.

çekmeceler bir yere kadar iş görüyor ama mesela elektrolitik kond. saklamak için uygun değil. bunlar için de kond. şeridini bozmadan karışık sakladığım 5lt - 10lt arası orta boy ikea saklama kapları var. aynı şet ferit malzemeler ve bobinler için de geçerli.

smd malzemeleri genelde makarasını bozmadan tutuyorum ve 2-3 adet de smd defterlerden mevcut.

Forum istatistikleri

Konular
7,254
Üyeler
2,928
Son üye
acbatro

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back