Marka alma sureci

Mikro Step

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eylül 2022
Mesajlar
7,091
4 yil once marka basvurusu yapip uzunca bir surecten sonra kaydettirmeyi basarmistim. Aracilik yapan firmaya yazip sorabilirim fakat burda da sorayim.

O zamanlar istenen tum rakamlari odemistim. Marka ne kadar sure ile bana ait olacak? Markanin bende kalmasi icin kac yilda bir odeme yapacagim?

Markami emeklilik ardindan kullanmaya baslayacagim. Su anda tescilli vaziyette beklemede.
 
Son düzenleme:
10 yıl

Tescil tamamlanmışsa, süre başvuru tarihinden itibaren başlar.

Bence bu alınan markaları fazla kullanmayıp hava parası alarak devretmek yerinde olur. 60..70 yaşındayken markalarla fabrikalarla uğraşmak insan fıtratına ağır gelir. Bu işlerden arınarak huzurlu bir şekilde ömrü tamamlamak hedeflenmeli.

Bende 2 marka var. İkinci on yıla girdim. Satışa çıkarmalı. Site var 22 senelik . Pazar yeri siteleri gibi iş yapabilir. Domain Türkiye için çok uygun. Akılda kalıcı. Devir yapmak gerek. Belki de profesyonel pazarlamacı tutmalı bu işi halletsin. Emlakçı gibi biri gerek. Şirket/site satışları için aracı kurumlar bulmalı.
 
Son düzenleme:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,923
Mesajlar
130,971
Üyeler
3,173
Son üye
apnr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back
Top