Marketfiyati sitesi ?

frekans50

⁹⁸⁷⁶⁵⁴³²¹⁰
Birkaç gün önce ilan edilen bu site, acaba sizde açılıyor mu ?

Screenshot_20250216_183825.jpg

Güzel yapmışlar.. dün ve bugünün fişlerine baktım, birebir aynı. :)

Valla bu sitenin ne işe yaradığını pek anlamadım. Aynı ürünün her yerdeki fiyatını kıyaslatsa tamam diyeceğim. Ama yoğurt diyorsun, 6 farklı mağaza, 6 farklı yoğurdun fiyatı ... Amaç, kalite, marka, fiyat gözetmeksizin, en ucuz yoğurt nerede? sorusuna cevap vermek herhalde.

Yapacaklarsa siparis listeni gireceksin. Tek tek marketleri arastiracak toplada en ucuz olani su market diyecek.

Oteki turlu yogurdu A marketinden, yumurtayi B marketinden kostur kostur alacak durum olmaz.

Valla bu sitenin ne işe yaradığını pek anlamadım. Aynı ürünün her yerdeki fiyatını kıyaslatsa tamam diyeceğim. Ama yoğurt diyorsun, 6 farklı mağaza, 6 farklı yoğurdun fiyatı ... Amaç, kalite, marka, fiyat gözetmeksizin, en ucuz yoğurt nerede? sorusuna cevap vermek herhalde.
Mühtemelen, ziyaretçi istatistikleri belli bir düzeye gelince kendi nüfuzunu mal satıcılarına pazarlayan ve/veya sitesindeki alanı reklam için satan şirketlerden biri. akaçe cimri ve epey. Baya üremişler. Faydası yokmu? Var, yeter ki oyunbazlık yapmasınlar.
Fiyatlara bakıyorum. Çoğu marketplace.

Forum istatistikleri

Konular
7,354
Üyeler
2,980
Son üye
osungu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back