Mermer tozlu kabinet: HP DL380p Gen8 + switchler temizlik/bakım önerileri

Intel Xeon 5 2600 serisi görünüyor datasheette. Reelde nedir?

Intel Xeon 5 2600 serisi görünüyor datasheette. Reelde nedir?

Üzerinde 4 çekirdekli E5‑2609 var. Serideki en düşük işlemci olabilir.

Bunu 12 çekirdekli E5‑2697 v2 ile güncelleyeceğim. İki işlemci takma imkanı var, yani toplamda 24 çekirdek ve 48 thread’e çıkabilir. Tabii çift işlemci için PSU’nun güncellenmesi ve RAM eklenmesi gibi gereklilikler olabileceğinden şimdilik tek işlemciyle ilerleyeceğim.

Aldığım arkadaş yer sorunu nedeniyle kabinetten kurtulmak istediği için topluca aldım ve hesaplıya geldi. Bu yüzden bu sunucuyu kullanıyorum.

Bir işlemci alırsam rahatlayacak ancak ömrü dolmuş bir sunucuya daha fazla masraf yapmak mantıklı değil; Gen9 ya da Gen10’a geçmek daha pratik olabilir.

Tek psu ile de çift işlemci çalıştırabilirsin abi,ikinci psu yedeklilik açısından gerekli.

Oldu ki psulardan birisinde problem oluştu sen hiç aksalık hissetmeden diğer psu ile yoluna devam ediyor sistem.Tabi ki power managementla alakalı loglara alert düşürüyor ☺️

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,084
Üyeler
3,224
Son üye
ozi_

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back