Metal işleme, ağaç işleme ve plastik/diğer malzeme işleme başlıkları altında yeni forumlar eklendi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan taydin
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
26,117
Metal, ağaç, plastik ve diğer malzeme ile ilgili ihtiyaçların perakende olarak tedarik edilebileceği yerleri listeleyebilmemiz için yeni alt forumlar oluşturuldu. Bildiğiniz bu tür firmalar varsa, buraya yeni bir konu açıp firmanın linkini koyalım.

Burada amacımız bu firmaların reklamını yapmak değil. Amaç, hobi çalışmaları yapmak isteyenlerin, ihtiyaç duydukları malzemeleri nereden temin edebilecekleri konusunda fikir vermek.

Firmaların güvenilir olup olmadığı ile ilgili herhangi bir garanti vermiyoruz burada, ve bir ihtilaf yaşanması durumunda da hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz. Sadece "böyle bir firma biliyorum, oradaki ürünler size lazımsa, firma ile irtibata geçin, uygun görürseniz o firma ile iş yapın" mantığı ile açalım konuları.
 

Forum istatistikleri

Konular
8,392
Mesajlar
137,825
Üyeler
3,321
Son üye
osarbusa

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top