Metrekareye ne kadar demir gider? İnşaat Demir Hesaplama Nasıl Yapılır?

Metrekareye ne kadar demir gider? İnşaat Demir Hesaplama Nasıl Yapılır?

İnşaat demirinin hesaplanmasında metrekare, bodrum alanı ve kat sayısı esas alınır. Ancak takribi olarak bir bilgilendirme özet olarak yapılacaksa;
100 m2 bir ev için temel ve kolonlar, tabliyeler için toplamda ortalama 6,5-7,5 ton demir gerekmektedir. Ev yapımında metrekare başına 35-45 kg demir temel yapımında kullanılmaktadır.

Demir miktarı kat sayısına, bodrum kata ve deprem riskine göre değişmektedir. Bodrum katsız iki katlı 100 metrekare bir ev için ortalama 11,5 ton demir gider.

Metrekareye-Giden-Demir-Hesaplama.gif

Güncel Anlık İnşaat Demir fiyatları
İnşaat Demiri alanındaki sektörel tecrübelerimize dayanarak demir fiyatları için size günlük bir fiyat aralığı sunabiliriz. Özellikle inşaat sektöründe ve imalat sanayisinde kullanılan 8mm, 10mm, 12mm ila 32 mm aralığında yaygın kullanılan nervürlü ve demir ile hadde malzemelerin Ankara, Karabük, Payas, Bilecik gibi pekçok yer için ilgili demir fiyatları sitemizde yer almaktadır.

Nihayetinde, piyasadaki arz ve talep, nakliye maliyetleri nedeniyle bölgesel fiyatlandırma eğilimleri, üretim maliyetleri ve diğer jeopolitik etkiler gibi çeşitli değişkenlere bağlıdır.

Sonuç olarak, demir fiyatları hakkında güncel ve doğru bilgiler arıyorsanız, Yakup Yılmaz Boru Profil A.Ş.'nin web sitesi, gerektiğinde deneyimli profesyonellerden uzman tavsiyeleri de dahil olmak üzere çeşitli türleri kapsayan kapsamlı seçenek yelpazesi nedeniyle muhtemelen en iyi seçeneğinizdir, yatırımınız ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın her zaman paranızın karşılığını almanızı sağlar.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Mesajlar
123,172
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back
Top