Aslında yapamayacağım düşüncesi ağır bassada sormadan da edemeyeceğim. Bilgisayarda çalışan bir akort programı yazmaya kalksam telden gelen frekansı bilgisayara nasıl tanıtabilirim?
Bakınayım biraz. Zor gibi.Bunu yapacak yazılım şu işlemi yapması gerekecek:
1) En tiz bağlama sesinin üstündeki frekansları filtre etmek (alçak geçiren filtre).
2) Volüm seviyesini belli bir değere normalize etmek (volüm az ise yükseltmek, çok ise azaltmak).
3) Normalize edilmiş ses verileri üzerinde spektrum analiz (FFT) yapmak.
Her birisi dijital sinyal işleme algoritmaları. Araştırmaya başla![]()
Bir arkadaş dedi ki onu yapan biri illa vardır. Framework'ünü bulur indiririz. Sen kendine göre şekillendirirsin.
Ben kaynak kodları alıp kendi programıma göre şekillendirmek istiyorum abi. Windows tabanlı olacak. Aslında özellikle şu direnç hesap programı için Android talebi çok oldu. Yazmayı bilsem daha güzel olacaktı. Android uygulamaları hangi program ile yazılıyor abi?Hazır birşey istiyorsan Android için sürüyle uygulama var çalgı akord etmek için![]()
Ben kaynak kodları alıp kendi programıma göre şekillendirmek istiyorum abi. Windows tabanlı olacak. Aslında özellikle şu direnç hesap programı için Android talebi çok oldu. Yazmayı bilsem daha güzel olacaktı. Android uygulamaları hangi program ile yazılıyor abi?
Ona da el atarız. Zaten on parmağım da on marifet ama hiç bir işi tam yapamıyorumBen hiç uğraşmadım android yazılım geliştirme ile ilgili. Android SDK kullanman gerekiyor gibi duruyor:
![]()
Download Android Studio & App Tools - Android Developers
Android Studio provides app builders with an integrated development environment (IDE) optimized for Android apps. Download Android Studio today.developer.android.com