Muhteşem bir Türkçe Python kitabı, Yazbel Python Belgeleri Yayım 4.0.0 Fırat Özgül

Sercan

--
Bu kitap daha önce istihza.com sitesinde yayınlanıyordu. Fakat sonra yazbel.com (Yazılım Belgelendirme Projesi) adresi altına taşındı. Aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz. Ücretsizdir ve topluluk tarafından sürekli iyileşitirilir. Ben ileride tekrar değişik kaynaklı kaybolma durumuna karşı 4.0.0 sürümünün PDF dosyasını buraya da ekliyorum.

Ekler

Bu kitap daha önce istihza.com sitesinde yayınlanıyordu. Fakat sonra yazbel.com (Yazılım Belgelendirme Projesi) adresi altına taşındı. Aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz. Ücretsizdir ve topluluk tarafından sürekli iyileşitirilir. Ben ileride tekrar değişik kaynaklı kaybolma durumuna karşı 4.0.0 sürümünün PDF dosyasını buraya da ekliyorum.

1272 sayfa. Çok faydalı bir belge. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Biri 2022 diğeri 2024 basımı. Sayfa sayısına değil de konu içeriği yada güncel python içeriğe bakmak lazım
Burada gıyabında Fırat Özgül ve ekibine teşekkür ederim. Bir k,itabı hazırlamak, bunun parça/bütün olarak paylaşılmasını teşvik etmek ve kitabı güncel tutmak kolay değil.

Biri 2022 diğeri 2024 basımı. Sayfa sayısına değil de konu içeriği yada güncel python içeriğe bakmak lazım
Burada gıyabında Fırat Özgül ve ekibine teşekkür ederim. Bir k,itabı hazırlamak, bunun parça/bütün olarak paylaşılmasını teşvik etmek ve kitabı güncel tutmak kolay değil.
Evet kesinlikle teşekkürü hak edecek bir çalışma yapmış. Kendisine ulaşmak lazım.

Ben de Python eğitimine bu kitap ile başlamıştım. Omega2+ üzerinde LED blink uygulaması yapınca yeni ufuklar açılmıştı gözümde.

Baştan sona kadar okuyup bitirdiğim 2 kitaptan biridir. Diğeri de başka bir başucu kitabı olan İsmail Adar SQL Server 2014 basımı

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,592
Üyeler
3,071
Son üye
tekin124

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back