Myscope Zs 7050P Alınır mı?

biscuitdev

Yeni Üye
Merhaba,
RF4 mikroskop almayı düşünüyordum ancak göz kısımlarıyla ilgili pek olumlu yorumlar görmedim. Çift görme sorunu yaşayanlar olmuş ve bazı modellerde plastik lens kullanıldığı söyleniyor Bu yüzden biraz daha araştırdım ve Myscope ZS‑7050P modelini buldum. Sizce bu model kaliteli mi, önerir misiniz? Ural Teknik’ten almayı planlıyorum, güvenilir bir satıcı mıdır sizce?

Bir de altına 3.5 cm yüksekliğinde preheater koyarsam, 0.5X barlow lens ile yeterli çalışma alanı kalır mı?

Tabla boyutu, veya sütun ile oküler arasındaki mesafe çok küçük gibi geldi bana. Ancak minyatür kartlar sığar altına. Eğer cep telefonu tamiri yapacaksan sıkıntı değil ama büyük kartlarla da çalışman gerekiyorsa ve komponent de kartın ortasında ise mikroskobu kullanamayacaksın demektir.

Tabla boyutu, veya sütun ile oküler arasındaki mesafe çok küçük gibi geldi bana. Ancak minyatür kartlar sığar altına. Eğer cep telefonu tamiri yapacaksan sıkıntı değil ama büyük kartlarla da çalışman gerekiyorsa ve komponent de kartın ortasında ise mikroskobu kullanamayacaksın demektir.
Banada stand çok yükseliyor gibi gelmedi, preheater koyunca çalışacak alan kalmayabilir, RF4 alacağım muhtemelen Myscope’de cok bilindik birşey değilmiş.
RF4 Hangi siteden almamı önerirsiniz emayteknik veya ertelgsm iyi midir?

RF4 ün kendisi ile ilgili tecrübem yok. Eğer mikroskopu bir kere alıp geriye bakmak istemiyorsan, AmScope markası iyidir.

1753294396656.png

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,032
Üyeler
3,203
Son üye
İskender Zâde

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back