Dostlar selam, Friendship Lamp ürününden yapmak istiyorum. Eskiden Türkiyede yapıp satanlar vardı ancak kapatmışlar bendekilerde bozuldu bu yüzden kendim tekrar yapmak istiyorum. Yazılımcıyım, zamanında drone yaparken mikroişlemciler ve lehim gibi konularıda öğrendim altından kalkabileceğimi düşünüyorum. Yapmak istediğim şeye gelirsek kısaca biri yanınca diğeride yanacak detaylandıracak olursam 2 adet lamba olacak, ilk önce lambanın kendi açtığı wifi'ya bağlanıp ona evimizin wifi bilgilerini girerek eve bağlanacağız daha sonra lambamızı yaktığımızda diğer lambada yanacak. 3-4 saniye sonra ikiside sönecek ışık mesajı gibi. Tek tuşlu bir lamba olduğu için tuşa basılı tutunca renk seçimine giriliyordu vs vs.
İlk olarak bunu yapmak için hangi malzemleri almamı önerirsiniz? Benim aklımda şunlar var;
ESP32-C3 geliştirme kartı ve Temu masa lambası ( Dış çerçeve, tuş, güç girişi ve ledi kullanıp içini değiştirmeyi düşünüyorum.)
İlk olarak bunu yapmak için hangi malzemleri almamı önerirsiniz? Benim aklımda şunlar var;
ESP32-C3 geliştirme kartı ve Temu masa lambası ( Dış çerçeve, tuş, güç girişi ve ledi kullanıp içini değiştirmeyi düşünüyorum.)