mehmetaliözdemir
Aktif Üye
Masaüstü Güç kaynağında kullanmak için bu cihazdan edindim. Ölçüm hassasiyeti, ekran yenileme hızı gayet yeterli, tek sorun ekranın çok küçük olması. kol saati ekranından bile küçük. aslında küçük olduğunu biliyordum ama panelmetre olarak kullanılamayacak kadar yanlış bir boyutta üretilmiş olacağını düşünmedim. acaba, bir bildikleri vardır diyerek aldım.
ekran 0,96 inç 128x64 30 pinli bir yapıda. biraz araştırdım, aynı pin yapısına ve çözünürlüğe sahip 1,3 inç olanlar var fakat kayda değer bir büyüme değil bence. bir de 2,42 inç olanlar var ama onların da hem pin yapısı farklı hem de çok pahalı, 400 tl civarı aletin kendisi 100 lira zaten. Acaba şu eski 6-7 cm boyutunaki 128x64 grafik lcd'leri buna uydurablir miyiz veya daha büyük ve hesaplı bir seçenek var mıdır?
www.aliexpress.com
üzerindeki ekran bunun aynısı
şu 1,3inç olan
bu da 128x64 62mmx44mm Grafik Lcd Display
ekran 0,96 inç 128x64 30 pinli bir yapıda. biraz araştırdım, aynı pin yapısına ve çözünürlüğe sahip 1,3 inç olanlar var fakat kayda değer bir büyüme değil bence. bir de 2,42 inç olanlar var ama onların da hem pin yapısı farklı hem de çok pahalı, 400 tl civarı aletin kendisi 100 lira zaten. Acaba şu eski 6-7 cm boyutunaki 128x64 grafik lcd'leri buna uydurablir miyiz veya daha büyük ve hesaplı bir seçenek var mıdır?
Parametre test cihazı 7 in 1 çok fonksiyonlu elektrik parametre metre gerilim Amp akım güç enerji test|Energy Meters| - AliExpress
Parametre test cihazı 7 in 1 çok fonksiyonlu elektrik parametre metre gerilim Amp akım güç enerji test,Çin'den ve diğer ülkelerden ürün satın alın. Üstelik ücretsiz gönderim, sınırlı indirimler, kolay iade seçeneği ve müşteri garantisi gibi özelliklerden de yararlanabilirsiniz! ✓ Ücretsiz Kargo...
üzerindeki ekran bunun aynısı
şu 1,3inç olan
bu da 128x64 62mmx44mm Grafik Lcd Display