Parça ismi (buton) hakkında yardıma ihtiyacım var

bygold007

Üye
Katılım
13 Aralık 2025
Mesajlar
22
Merhaba;
Tamir üzerine 5-12V buton arıyorum aradığım özellik kapı zili butonu gibi basıp bırakılacak ve sadece basıldığı anda iletime geçecek sonrasında elektriği kesecek bu buton özelliğini veya ismini ne olarak bulabilirim.
Teşekkürler
 
Teşekkür ederim.

Google kullanarak çok fazla alternatif bulamadım, bulduklarım ise çok pahallı sanırım 30 TL ye kapı zili butonu almak daha mantıklı, diğer türlü ödeyeceğim paraya neredeyse yeni ürün alıyorum. Elektronik malzeme için önerebileceğiniz bir site var mı? Şehir içi kargo ücreti şehir dışını düşünemiyorum :)
 

Ekler

  • buton.jpg
    buton.jpg
    29.5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
8,788
Mesajlar
143,198
Üyeler
3,522
Son üye
S.YUCE

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back
Top