PCB Tedarik ve Dizgi

rms

Üye
Merhaba,
Aracı firma ile PCB tedarik etmek istiyorum fakat piyasada çok fazla tedarikçi var. Daha önce kullandığınız 2-4-6 katman PCB getirten, fiyatları makul (hızlı da getirtirse cok iyi olur) bir firma önerebilir misiniz?
Dizgi için ise 0201-0402 çift taraflı pasif dizgi, prototip hizmeti veren bir firma, şahıs var mıdır?

Merhaba,
Aracı firma ile PCB tedarik etmek istiyorum fakat piyasada çok fazla tedarikçi var. Daha önce kullandığınız 2-4-6 katman PCB getirten, fiyatları makul (hızlı da getirtirse cok iyi olur) bir firma önerebilir misiniz?
Dizgi için ise 0201-0402 çift taraflı pasif dizgi, prototip hizmeti veren bir firma, şahıs var mıdır?
0201 dizgi büyük ihtimalle makul fiyatlı olmaz. 0402 daha uygun oluyor. dizgi için @DrFreeman 'ın konusunu görmüştüm. PCB içinse numunepcb makul fiyatli. ama yavas geliyor maalesef

• Beğen
Reactions: rms
Merhaba,
geçen linkedinde gördüm biri böyle bir dizgi hizmet veriyordu ve epey de güzel işler yapmıştı. bulursam profilini atarım.

• Beğen
Reactions: rms

Forum istatistikleri

Konular
7,718
Üyeler
3,117
Son üye
MekanikAdam

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back