Öyle olsa flash bellekden de ses gitmez. Hdmi cec diye bir ayar yok.DVD playerin ses ayarlarında HDMI Cec diye bir ayar var mı varsa onu kontrol edebilirsiniz.
Hayır TV'ye neden takim. Analiz için yazıyorum zaten. Dvd playere taktığımda....Flashı tv'ye takıyorsanız gelir, hdmi ced dvd üzerinden tv sesini yönetiyor bazı durumlarda iptal etmek gerekiyor.
Tüm ayarlar aynı standart.. Ses gitmeyen tv'ye uydu alıcısı taktığımda çalışıyor. Bence TV den kaynaklı bir sorun galiba..Kesin atladığınız bir konu var. Yoksa böyle bir ihtimalin olması imkan dahilinde değil.
Farklı farklı kablolar denendi. Hatta uydu alıcısında çalışan kabloyu da denedim. Tvnin farklı hdmi portlarını da denedim. Dvd ayarlarda hdmi olarak ayarlı.. Fakat dvdye usb taktığımda ses alıyorum tvden..Aklıma pek bişi gelmiyor. Sadece HDMI uçlarını ters çevirmek geliyor aklıma. TV ye bağladığınız ucu DVD ye bağlayın.
DVD farklı bir TV de ses veriyor ama o TV de vermiyor. Gerçekten garip. Peki görüntüyü TV de verirken ve ses vermezken DVD player arkasındaki kulaklık çıkışından ses geliyor mu bunu denediniz mi?Fakat dvdye usb taktığımda ses alıyorum tvden..
Kulaklık çıkışı yok. Av çıkışı var. Tvnin yuv av çıkışları 3.5 jack şeklinde kablo alıp, tvnin modlarında onu da denedim nafile..DVD farklı bir TV de ses veriyor ama o TV de vermiyor. Gerçekten garip. Peki görüntüyü TV de verirken ve ses vermezken DVD player arkasındaki kulaklık çıkışından ses geliyor mu bunu denediniz mi?
Evet burayı okumuştum. Hepsi tamam.Kullanıcı manualinde şöyle bir ayrıntı var.
Diğer tvde ses geliyor. Bu tvde ses gelmiyor. Fakat usb takıp müzik açtığımda ses geliyor. Dvd playere farklı dvd cdler ile de denedim. Üç adet hdmi kablo ile denedim. Nafile.. Bence TV ile alakalı bir durum..Kullanıcı manualinde şöyle bir ayrıntı var.