Piknikte Ayaküstü Mesleki Antreman

Under Ground

Aktif Üye
Bugün aile efradıyla bir piknik mahalline gittik. Her tarafta çardaklar, çardaklar arasında da vatandaşın kullanımına sunulmuş tam otomatik tuvalet tesisleri var. Bir çardağa da biz konuşlandık. Sağa sola bakınırken birşey dikkatimi çekti. Otomatik tuvalete giriş 5 lira. Bazı 5x10 kalınlığındaki genç kızlar kapının aralığındaki boşluktan rahatça süzülüp bedavaya içeri giriyor. Çıkışta ise içerideki bir düğmeye basıp rahatça dışarı çıkıyor.
Bende oturduğum yerden teori üretiyorum. Para atmadı bu byte 0 , içeriden düğmeye bastı bu byte 1 . Çıkış kapısının açılmaması lazım. Hatta alarm biti 1 olup işletmeciyi çağırması lazım .
Bazı genç kızlar ikisi giriş kapısına sıkışıp tek jetonla geçiyor.
Bende diyorum girişte iki tane aynı anda byte 1 , çıkışta düğmeye bastı byte 1 . Burada da kapı açılmayıp alarm ötmeli.
Kafayı mı yiyorum ne :)

Iki satir kod yazmayi ogrenen bu islere el atinca boyle oluyor iste.

Her isin basinda beyaz ve siyah bolgeler tanimlanir. Fakat o kadar cok giri bolge kalir ki bunlara cogunlukla kafa yorulmaz.
Sonra guvenlik acigi vs olusur gri bolgeler kapatilmaya calisilir.

Daha isin en basinda bu gri bolgelere ne kadar cok kafa yorarsan o kadar kaliteli is cikar.

Gerci uzaya gonderilen araclarin kodlarinda bile gecmiste boyle gri bolgeler birakildigi icin basa bela olmustu.
Isin basinda gozlerinden kacmistir. Yoksa gri bolge kaldigini bilseler o anda kapatirlardi.

Ise yeni baslayan ardunyocunun kodu

C:
while (1)
{
   If (ParaAtildi) KapiyiAc();
   if (CikmakIstiyor) KapiyiAc();
}

Son düzenleme:
O arada para atıp çıkmak isteyenler ne olacak? Para atan atmayan nasıl tespit edilecek?

O arada para atıp çıkmak isteyenler ne olacak? Para atan atmayan nasıl tespit edilecek?
Sadece iki kabin olduğu için birşeyler üretilebilir belki. Ayrıca makara yönü daha ağır , ciddi yönü daha hafif bir konu başlığı aslında. Yoksa oturup akşama kadar algoritma üretmeye çalışmadım. Hanımın getirdiği termostaki sıcak çay-soğuk su ve kurabiye-çekirdek-gofret-kıymalı pide nasıl bir doğru sıralama ile tüketilmeli konusunda bir algoritma üretmeye çalıştım.

Son düzenleme:
Aklıma esenler otogarındaki WC geldi. Cezaevi gibi, kaçma şansın yok : )

Ekler

• Esenler.jpg
    Esenler.jpg
    42.2 KB · Görüntüleme: 6
Aklıma esenler otogarındaki WC geldi. Cezaevi gibi, kaçma şansın yok : )
Zaten bahsettiğim de böyle. Yalnız şöyle komik bir duruma maruz kaldım. Çıkışta serbest hareket süresini çok kısa vermişler. Lap diye parmaklıkların arasında kaldım. Allah'tan geriye uzanıp tekrar düğmeye basabildim. Ufak tefek biri ya da çocuk olsa kafesteki kuş gibi ortada kalacak.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,979
Üyeler
3,187
Son üye
greenman

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back