Under Ground
Aktif Üye
Bugün aile efradıyla bir piknik mahalline gittik. Her tarafta çardaklar, çardaklar arasında da vatandaşın kullanımına sunulmuş tam otomatik tuvalet tesisleri var. Bir çardağa da biz konuşlandık. Sağa sola bakınırken birşey dikkatimi çekti. Otomatik tuvalete giriş 5 lira. Bazı 5x10 kalınlığındaki genç kızlar kapının aralığındaki boşluktan rahatça süzülüp bedavaya içeri giriyor. Çıkışta ise içerideki bir düğmeye basıp rahatça dışarı çıkıyor.
Bende oturduğum yerden teori üretiyorum. Para atmadı bu byte 0 , içeriden düğmeye bastı bu byte 1 . Çıkış kapısının açılmaması lazım. Hatta alarm biti 1 olup işletmeciyi çağırması lazım .
Bazı genç kızlar ikisi giriş kapısına sıkışıp tek jetonla geçiyor.
Bende diyorum girişte iki tane aynı anda byte 1 , çıkışta düğmeye bastı byte 1 . Burada da kapı açılmayıp alarm ötmeli.
Kafayı mı yiyorum ne
Bende oturduğum yerden teori üretiyorum. Para atmadı bu byte 0 , içeriden düğmeye bastı bu byte 1 . Çıkış kapısının açılmaması lazım. Hatta alarm biti 1 olup işletmeciyi çağırması lazım .
Bazı genç kızlar ikisi giriş kapısına sıkışıp tek jetonla geçiyor.
Bende diyorum girişte iki tane aynı anda byte 1 , çıkışta düğmeye bastı byte 1 . Burada da kapı açılmayıp alarm ötmeli.
Kafayı mı yiyorum ne