Prusa slicer Z geri çekme

Katılım
4 Şubat 2023
Mesajlar
75
Merhabalar kısaca sorumu sorayım. Dilimleme programı olarak prusa slicer kullanıyorum baskılarımda çok fazla saçaklanma oluyor bunu çözmek için z geri çekme ayarlarını değiştireceğim fakat prusa slicer üzerinde bulamadım yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba; Prusada geri çekme ayarları için resim ekledim. Kullandığınız yazıcı modeli nedir?

prusa.JPG
 
PrusaSlicer işinizi görür, Kulanım için linkteki videoları izleyebilirsin. Kanalda 3B yazıcılar ile ilgili çok güzel bilgiler var.

 
PrusaSlicer işinizi görür, Kulanım için linkteki videoları izleyebilirsin. Kanalda 3B yazıcılar ile ilgili çok güzel bilgiler var.

teşekkürler yakın zamanda inceleyeceğim
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,427
Mesajlar
138,285
Üyeler
3,337
Son üye
SnowRain

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top